‘FC Twente betaalde aan behartiger Tadic’ ?>

‘FC Twente betaalde aan behartiger Tadic’

Dagelijks brengen wij u op de hoogte van het laatste nieuws met betrekking tot voetbal. Op deze manier bent u altijd op de hoogte van het heetste voetbalnieuws!

Bericht van bron VoetbalZone: ‘FC Twente betaalde miljoenenbedrag aan belangenbehartiger Tadic’

Vandaag is er een nieuw artikel uitgekomen via VoetbalZone. De titel van het uitgekomen bericht is ‘FC Twente betaalde miljoenenbedrag aan belangenbehartiger Tadic’.

Het artikel dat is gepubliceerd heeft de volgende inleiding:

Op de nieuwjaarsreceptie maakte FC Twente bekend dat er onregelmatigheden gesignaleerd zijn rond transfers van de club. De transfer van Dusan Tadic lijkt er deel van uit te maken. Toen de vleugelspeler naar Southampton vertrok, stak zaakwaarnemer Zoran Pavlovic drie miljoen euro in zijn eigen zak, zo vond NRC Next uit. Eerder meldde ook TC Tubantia al verdachte zaken rond de transfer van Tadic.

Bronnen laten aan NRC weten dat zaakwaarnemer Pavlovic dus drie miljoen incasseerde om Tadic naar Southampton te brengen. De hele transfer leverde FC Twente circa dertien miljoen euro op. Bij die drie miljoen euro die aan Pavlovic betaald werd zou ook een gedeelte voor Tadic gezeten hebben, waardoor loonbelasting werd ontweken.

Verderop in het item oorspronkelijk van VoetbalZone wordt onder andere verteld:

Het is overigens niet voor het eerst dat zaakwaarnemer Pavlovic in het nieuws komt. De belangenbehartiger incasseerde ook al een buitensporig hoog bedrag bij de transfer van Filip Kostic naar FC Groningen. Kostic speelt tegenwoordig bij VfB Stuttgart.

Het volledige artikel is te lezen op de site van VoetbalZone. Hier kunt u naast dit artikel ook andere interessante nieuwsitems over voetbal.

Meer informatie over het spel voetbal

Voetbal is de meest populaire balsport waarbij 2 teams van elf spelers moeten proberen de bal in het goal van de tegenstander te krijgen. De voetbal mag met ieder lichaamsdeel worden gespeeld, behalve met de handen en/of armen. In de praktijk wordt bijna altijd met de voeten gespeeld, het gebeurd ook dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de voetbal te allen tijde beschikbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bijvoorbeeld op de bal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de speler. Deze regels gelden niet voor de keeper.Om goed uit de voeten te kunnen op het voetbalveld, waarop meestal wordt gevoetbald, dragen de spelers speciale voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *