‘FC Twente komt in zoektocht naar spits uit bij transfervrije reus uit Turkije’ ?>

‘FC Twente komt in zoektocht naar spits uit bij transfervrije reus uit Turkije’

Dagelijks brengen wij u op de hoogte van het laatste nieuws met betrekking tot voetbal. Op deze manier bent u snel up to date van het laatste nieuws uit de voetbalwereld!

Nieuwsbericht afkomstig van VoetbalPrimeur: ‘FC Twente komt in zoektocht naar spits uit bij transfervrije reus uit Turkije’

Vandaag is er een bericht uitgekomen op VoetbalPrimeur. De titel van het gepubliceerde bericht is ‘FC Twente komt in zoektocht naar spits uit bij transfervrije reus uit Turkije’.

Het voetbal artikel dat is gepubliceerd heeft de volgende tekst als inleiding:

FC Twente jaagt op een nieuwe spits. De geplaagde nummer zestien van de Eredivisie wil zich voor het sluiten van de transfermarkt per se nog versterken met een extra goalgetter. Turkse media melden dat de Tukkers het oog hebben laten vallen op Batuhan Karadeniz. 

De 24-jarige Turk zit momenteel zonder club, nadat hij enkele weken geleden zijn contract bij Sivasspor liet ontbinden. Turkse media, waaronder NTV Spor, weten dat Twente al enkele dagen in gesprek is met Karadeniz over een contract. 

Verderop in het item van VoetbalPrimeur wordt het volgende beschreven:

De 1 meter 92 lange Karadeniz speelde in zijn carrière twee interlands. Zijn laatste wedstrijd voor de Turkse nationale ploeg dateert echter al uit 2008. De targetman was destijds zeventien jaar oud. Sinds 2008 versleet Karadeniz ook de nodige clubs. Hij kwam onder meer uit voor Besiktas, Trabzonspor en Eski┼čehirspor. 

Het complete item is te bekijken op de website van VoetbalPrimeur. Hier kunt u naast dit bericht ook vele andere berichten gerelateerd aan voetbal.

Meer informatie over voetbal

Voetbal is de populairste sport waarbij twee ploegen bestaande uit 11 atleten moeten proberen de voetbal in het doel van de opponent te krijgen. De speelbal mag met ieder lichaamsdeel worden gespeeld, met uitzondering van handen en/of armen. In werkelijkheid wordt meestal met de voeten gevoetbald, het gebeurd ook dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de bal op ieder moment bespeelbaar blijven en mag niet worden gehinderd door bij wijze van spreke op de voetbal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de voetballer. Deze beperkingen tellen niet voor de keeper.Om goed te kunnen spelen op het grasveld, waarop meestal wordt gevoetbald, dragen de spelers speciaal gefabriceerde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *