FC Twente stelt oud-bestuurders aansprakelijk ?>

FC Twente stelt oud-bestuurders aansprakelijk

Iedere dag brengen wij u op de hoogte van interessant nieuws over voetbal. Hierdoor bent u snel op de hoogte van het laatste nieuws over voetbal!

Item van bron VoetbalZone: FC Twente stelt oud-bestuurders aansprakelijk en wil miljoenen zien

Vandaag is er een artikel uitgekomen via VoetbalZone. De onderwerp van het uitgekomen artikel is FC Twente stelt oud-bestuurders aansprakelijk en wil miljoenen zien.

Het voetbal artikel dat is gepubliceerd begint als volgt:

Vijf oud-bestuurders van FC Twente, onder wie kopstukken Joop Munsterman en Aldo van der Laan, zijn nog niet van de club af. FC Twente heeft de vijf persoonlijk aansprakelijk gesteld voor de schade die de club heeft geleden of mogelijk in de toekomst nog zal lijden. FC Twente vindt de vijf verantwoordelijk voor de wanorde bij de club.

De vijf, naast Munsterman en Van der Laan ook Hein Trebbe, Hennie ten Hag en Joop de Winter, hebben volgens TC Tubantia een brief ontvangen van FC Twente. De vijf worden door FC Twente verantwoordelijk gehouden voor onder meer de affaire rond investeringsmaatschappij Doyen en het gedoe rond de transfer van Dusan Tadic. In december werd met de oud-bestuurders al afgesproken dat zij leningen van in totaal circa twaalf miljoen euro zouden laten vallen. Nu wil FC Twente dus meer geld zien.

In het vervolg van het item afkomstig van VoetbalZone wordt onder andere verteld:

FC Twente moet voor 1 mei een sluitende begroting kunnen presenteren, anders trekt de KNVB de proflicentie is. Volgens algemeen directeur Onno Jacobs is het belangrijk dat er een financiële overeenkomst met de oud-bestuurders wordt gesloten. “Alleen op die manier kunnen we onze licentie behouden en aanspraak maken op de garantstelling van de gemeente Enschede van 32 miljoen euro”, stelt Jacobs.

Het complete item is te lezen op de website van VoetbalZone. Hier kunt u naast dit betreffende bericht ook vele andere nieuwsitems gerelateerd aan voetbal.

Algemene informatie over het ontstaan van voetbal

Voetbal is een wereldwijd populaire balsport waarbij 2 teams bestaande uit 11 spelers moeten proberen de bal in het goal van de opponent te krijgen. De speelbal mag met ieder lichaamsdeel worden gespeeld, met uitzondering van handen en/of armen. In werkelijkheid wordt meestal met de voet gespeeld, het gebeurd ook dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de voetbal te allen tijde speelbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bij wijze van spreke op de bal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de voetballer. Deze afspraken tellen niet voor de doelverdediger.Om goed uit de voeten te kunnen op het veld, waarop altijd wordt gespeeld, dragen de voetballers specicaal ontwikkelde schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *