‘FC Twente ziet duur betaalde doelman nieuw onderkomen vinden’ ?>

‘FC Twente ziet duur betaalde doelman nieuw onderkomen vinden’

Iedere dag brengen wij u op de hoogte van interessant nieuws over voetbal. Op deze manier bent u altijd up to date van het heetste voetbalnieuws!

Nieuwsbericht van VoetbalPrimeur: ‘FC Twente ziet duur betaalde doelman nieuw onderkomen vinden’

Zojuist is er een bericht uitgekomen op de website VoetbalPrimeur. De naam van het uitgekomen artikel is ‘FC Twente ziet duur betaalde doelman nieuw onderkomen vinden’.

Het voetbal bericht dat is verschenen begint als volgt:

FC Twente heeft Daniel Fernandes onder weten te brengen bij Rayo OKC in het Amerikaans Oklahoma. Dat meldt Voetbal International woensdag. De 32-jarige doelman was aanvankelijk verhuurd aan San Antonio Scorpions.

Die club hield echter op te bestaan, waardoor Fernandes op zoek kon naar een nieuwe plek. In Enschede heeft hij, ondanks zijn tot medio 2016 lopende contract, geen toekomst meer. Rayo OKC speelt niet in de Major League Soccer, maar in de NASL. In die competitie komen zowel clubs uit de Verenigde Staten en Canada uit.

In het vervolg van het item afkomstig van VoetbalPrimeur wordt het volgende verteld:

Het verblijf van Fernandes in Enschede was een bijzonder verhaal. De sluitpost kwam in januari 2012 naar Twente, dat hem overnam van CFR Cluj. Door miscommunicatie binnen de club tekende de keeper geen contract voor een halfjaar, maar liefst een verbintenis van 4,5 jaar. Fernandes streek per seizoen zo’n 450.000 euro op in de Eredivisie. Slechts één keer kwam hij uit voor het eerste elftal van FC Twente.

Het volledige artikel is na te lezen op de site van VoetbalPrimeur. Hier kunt u naast dit bericht ook vele andere berichten met betrekking tot voetbal.

Algemene informatie over het spel voetbal

Voetbal is de populairste sport waarbij 2 ploegen bestaande uit elf sporters moeten proberen de bal in het doel van de opponent te krijgen. De speelbal mag met alle lichaamsdeel gespeeld worden, met uitzondering van armen en handen. In de praktijk wordt vooral met de voeten gevoetbald, het gebeurd ook dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de bal altijd bespeelbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bij wijze van spreke op de bal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de voetballer. Deze beperkingen tellen niet voor de doelman.Om goed uit de voeten te kunnen op het veld, waarop altijd wordt gespeeld, dragen de spelers speciale voetbalschoenen.

 
 

Voetbal niet je ding? Beoefen een andere sport!

Als je geen fan bent van voetbal kun je ook nog andere sporten uitvoeren. Andere sporten die populair zijn bijvoorbeeld basketbal, korfbal of hardlopen. De laatste is een activiteit waarmee je eenvoudig kunt starten. Als je wil beginnen met hardlopen kun je verschillende schema's volgen, maar populairste is Evy. Door gebruik te maken van Hardlopen met Evy kun je binnen 12 weken 5 kilometer lopen!. Door het gebruik van interval training kun je snel je conditie opbouwen, waardoor je je naast je gezonder te voelen, ook nog eens gewicht gaat verliezen! Deze methode kan je uiteraard ook combineren met voetbal, om zo je algehele conditie te verbeteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *