Feyenoord aast op Eric Botteghin ?>

Feyenoord aast op Eric Botteghin

Dagelijks brengen wij u op de hoogte van interessant nieuws over voetbal. Zo bent u snel op de hoogte van het meest recente voetbalnieuws!

Item afkomstig van Voetbalblog: Feyenoord aast op Eric Botteghin

Vandaag is er een bericht uitgekomen op Voetbalblog. De naam van het uitgekomen artikel is Feyenoord aast op Eric Botteghin.

Het voetbal artikel dat is verschenen begint als volgt:

Feyenoord lijkt er alles aan te doen om van de verdediging weer een onneembare vesting te maken. Na het aantrekken van Jan-Arie van der Heijden willen de Rotterdammers ook Eric Botthegin naar De Kuip halen.

De Braziliaan heeft bevestigd dat Feyenoord hem heeft gepolst en zelf heeft de centrale verdediger wel oren naar een overgang naar de club van Giovanni van Bronckhorst.

In het vervolg van het artikel afkomstig van Voetbalblog wordt het volgende verteld:

De Groningers zijn er echter niet happig op om hun sterkhouder te laten vertrekken. Het eerste bod dat door Martin van Geel op tafel is gelegd is dan ook resoluut van tafel geveegd. De verwachting is echter dat de technisch directeur binnenkort met een nieuw bod komt op de speler die nog een contract heeft voor één jaar.

Het complete artikel is te bekijken op de website van Voetbalblog. Hier leest u naast dit betreffende bericht ook vele andere nieuwsitems gerelateerd aan voetbal.

Algemene informatie over de geschiedenis van voetbal

Voetbal is een wereldwijd populaire sport waarbij twee ploegen van elf sporters moeten proberen de bal in het goal van de tegenstander te krijgen. De voetbal mag met alle lichaamsdeel worden gespeeld, met uitzondering van handen of armen. In werkelijkheid wordt vooral met de voet gevoetbald, het gebeurd ook dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de bal op ieder moment bespeelbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bij wijze van spreke op de bal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de speler. Deze regels tellen niet voor de keeper.Om goed uit de voeten te kunnen op het grasveld, waarop meestal wordt gevoetbald, dragen de spelers speciale schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *