Van den Berg: "Feyenoord liep ons aan alle kanten voorbij" ?>

Van den Berg: "Feyenoord liep ons aan alle kanten voorbij"

Dagelijks brengen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws met betrekking tot voetbal. Op deze manier bent u snel up to date van het laatste nieuws over voetbal!

Artikel van bron VoetbalCentraal: Van den Berg: "Feyenoord liep ons aan alle kanten voorbij"

Zojuist is er een nieuw bericht uitgekomen via VoetbalCentraal. De onderwerp van het gepubliceerde artikel is Van den Berg: "Feyenoord liep ons aan alle kanten voorbij".

Het voetbal bericht dat is gepubliceerd begint als volgt:

SC Heerenveen verloor zondagmiddag met 2-5 van Feyenoord. Joey van den Berg had na afloop van de wedstrijd geen goed woord over voor de prestatie van zijn ploeg. De aanvoerder van de Friezen was verbijsterd.

"Ja, wat moet ik hier op zeggen", vraagt Van den Berg zich tegenover FOX Sports af. "Het was een blamage. Er valt weinig goeds te zeggen over vandaag, niets eigenlijk. Ik heb zoiets nog nooit meegemaakt. Voor alles een eerste keer zeggen ze, maar voor dit liever niet."

Verderop in het item afkomstig van VoetbalCentraal wordt het volgende verteld:

Ik ben echt verbaasd over hoe het ging. Ze liepen ons aan alle kanten voorbij", vervolgt Van den Berg. "Deze wedstrijd is het dieptepunt tot dusver. Op een gegeven moment waren we alleen nog maar met randzaken bezig in plaats van met het team. Iedereen was met zichzelf in de weer en daardoor vergaten we het grote geheel. Ons spel had echt heel veel weg van amateurvoetbal."

Het volledige bericht is te bekijken op de website van VoetbalCentraal. Hier kunt u naast dit bericht ook andere interessante artikelen met betrekking tot voetbal.

Algemene informatie over voetbal

Voetbal is de populairste sport waarbij twee teams bestaande uit 11 sporters moeten proberen de voetbal in het doel van de tegenstander te krijgen. De speelbal mag met ieder deel van het lichaam gespeeld worden, behalve met de handen of armen. In de praktijk wordt meestal met de voet gevoetbald, het gebeurd ook dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de bal altijd speelbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bijvoorbeeld op de bal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de voetballer. Deze beperkingen tellen niet voor de doelverdediger.Om goed uit de voeten te kunnen op het veld, waarop meestal wordt gespeeld, dragen de voetballers specicaal ontwikkelde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *