Feyenoord mag hopen: "Daar is de Eredivisie er duidelijk een van" ?>

Feyenoord mag hopen: "Daar is de Eredivisie er duidelijk een van"

Dagelijks bezorgen wij u op de hoogte van interessant nieuws met betrekking tot voetbal. Hierdoor bent u altijd up to date van het meest recente nieuws uit de voetbalwereld!

Bericht van VoetbalPrimeur: Feyenoord mag hopen: “Daar is de Eredivisie er duidelijk een van”

Vandaag is er een nieuw artikel uitgekomen via de website VoetbalPrimeur. De titel van het gepubliceerde bericht is Feyenoord mag hopen: “Daar is de Eredivisie er duidelijk een van”.

Het artikel dat is verschenen begint als volgt:

Feyenoord lijkt een goede kans te maken op de handtekening van Simon Gustafson. De Zweedse jeugdinternational erkent dat hij niet onwelwillend staat tegenover een transfer naar de Eredivisie.

In het vervolg van het artikel oorspronkelijk van VoetbalPrimeur wordt onder andere verteld:

Feyenoord heeft volgens de Telegraaf serieuze belangstelling voor de twintigjarige aanvallende middenvelder van BK H├Ącken, die zich met Zweden Onder-21 vorige week kroonde tot Europees kampioen. “Ik weet wat ik wil, maar ik wil dat nog niet officieel bekend maken want dat geeft een hoop onnodige herrie”, aldus Gustafson.

Het volledige item is te lezen op de website van VoetbalPrimeur. Hier leest u naast dit betreffende bericht ook andere interessante berichten met betrekking tot voetbal.

Meer informatie over de geschiedenis van voetbal

Voetbal is de meest populaire balsport waarbij twee ploegen bestaande uit 11 spelers moeten proberen de speelbal in het doel van de tegenstander te krijgen. De speelbal mag met ieder deel van het lichaam gespeeld worden, met uitzondering van handen en/of armen. In werkelijkheid wordt meestal met de voet gespeeld, het gebeurd ook dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de bal te allen tijde bespeelbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bijvoorbeeld op de bal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de speler. Deze beperkingen gelden niet voor de doelman.Om goed uit de voeten te kunnen op het voetbalveld, waarop altijd wordt gevoetbald, dragen de spelers speciale schoenen.

 
 

Geen fan van voetbal? Kies een andere sport!

Als je geen fan bent van voetbal kun je ook nog andere sporten uitvoeren. Andere sporten die populair zijn bijvoorbeeld tennis, korfbal of hardlopen. De laatste is een sport waarmee je makkelijk kunt beginnen. Als je wilt gaan starten met hardlopen kun je diverse trainingsschema's volgen, maar de meest populaire is Evy. Als je gaat Hardlopen met Evy kun je binnen 12 weken 5 kilometer lopen!. Door te trainen door middel van interval training kun je snel je conditie verbeteren, waardoor je je niet alleen fitter gaat voelen, ook nog eens gewicht gaat verliezen! Deze methode kan je uiteraard ook combineren met voetbal, om zo je conditie te verbeteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *