Feyenoord-spits baalt: "Ik heb nergens laten weten dat ik ga vertrekken" ?>

Feyenoord-spits baalt: "Ik heb nergens laten weten dat ik ga vertrekken"

Iedere dag bezorgen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws over voetbal. Hierdoor bent u altijd up-to-date van het laatste nieuws over voetbal!

Item van bron VoetbalPrimeur: Feyenoord-spits baalt: "Ik heb nergens laten weten dat ik ga vertrekken"

Zojuist is er een nieuw bericht uitgekomen op de site VoetbalPrimeur. De onderwerp van het uitgekomen artikel is Feyenoord-spits baalt: "Ik heb nergens laten weten dat ik ga vertrekken".

Het voetbal bericht dat is gepubliceerd heeft de volgende inleiding:

Anass Achahbar scoorde zondag ietwat fortuinlijk – en met behulp van Kostas Lamprou – namens Feyenoord de winnende tegen Willem II (0-1). De aanvaller heeft dit seizoen weer een bijrol in De Kuip, maar stelt dat hij nog geen besluit over zijn toekomst heeft genomen.

Achahbar kreeg zondag de kans van trainer Giovanni van Bronckhorst, omdat Michiel Kramer geschorst was. En prompt scoorde de aanvaller. "Mijn tweede treffer van het seizoen. Een blunder van Lamprou? Hij zwabberde een beetje, het was volgens mij echt geen makkelijke bal", blijft Achahbar de voormalige Feyenoord-doelman in het Algemeen Dagblad verdedigen.

In het vervolg van het item van VoetbalPrimeur wordt onder andere beschreven:

Is het seizoen door de bekerwinst alsnog geslaagd voor Feyenoord? "Voor Feyenoord is dit seizoen zeker geslaagd, als ik naar mezelf kijk, is het soms moeilijk geweest. Over mijn toekomst is nog niet gesproken, ik lees het wel hier en daar, maar ik heb nergens laten weten dat ik ga vertrekken", verzekert Achahbar tot slot.

Het volledige bericht is te lezen op de website van VoetbalPrimeur. Hier kunt u naast dit artikel ook andere interessante berichten over voetbal.

Meer informatie over het ontstaan van voetbal

Voetbal is een wereldwijd populaire sport waarbij 2 ploegen bestaande uit 11 atleten moeten proberen de speelbal in het doel van de tegenstander te krijgen. De speelbal mag met ieder deel van het lichaam worden gespeeld, met uitzondering van handen of armen. In de praktijk wordt vooral met de voeten gevoetbald, het komt ook voor dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de voetbal altijd bespeelbaar blijven en mag niet worden gehinderd door bij wijze van spreke op de bal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de voetballer. Deze beperkingen tellen niet voor de keeper.Om goed uit de voeten te kunnen op het grasveld, waarop meestal wordt gevoetbald, dragen de spelers speciale schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *