Feyenoord-verdediger: ‘Ik hield bewust in’ ?>

Feyenoord-verdediger: ‘Ik hield bewust in’

Dagelijks brengen wij u op de hoogte van het laatste nieuws over voetbal. Hierdoor bent u altijd up-to-date van het meest recente nieuws over voetbal!

Artikel van bron VoetbalPrimeur: Feyenoord-verdediger oneens met woedende Ziyech: ‘Ik hield bewust in’

Vandaag is er een nieuw bericht uitgekomen via de website VoetbalPrimeur. De titel van het uitgekomen artikel is Feyenoord-verdediger oneens met woedende Ziyech: ‘Ik hield bewust in’ .

Het artikel dat is verschenen begint als volgt:

Feyenoord won zondag met 0-1 van FC Twente. Eén van de uitblinkers aan de kant van de Rotterdammers was Miquel Nelom. De verdediger werd echter bijna de schlemiel, toen Hakim Ziyech in het strafschopgebied over het uitgestoken been van Nelom viel. 

Scheidsrechter Serdar Gözübüyük gaf echter geen strafschop. "Ziyech zocht mijn been op, terwijl ik mij bewust inhield. Ik keek wel direct naar de scheidsrechter, maar gelukkig liet hij doorspelen", reageert Nelom op de clubsite van Feyenoord, daarmee Ziyech tegensprekend. De Tukker was na afloop niet te spreken over de arbitrage.

In het vervolg van het item oorspronkelijk van VoetbalPrimeur wordt onder andere verteld:

Nelom had zich naar eigen zeggen niet speciaal ingesteld op Ziyech. "Hij is heel belangrijk voor FC Twente, dat is dit seizoen al vaak gebleken. Daardoor wisten we dat als we hem goed zouden bespelen, dat veel verschil zou kunnen maken voor ons. Dat is gelukt, mede dankzij de inzet van de andere jongens."

Het volledige bericht is te lezen op de site van VoetbalPrimeur. Hier kunt u naast dit betreffende artikel ook andere interessante berichten met betrekking tot voetbal.

Algemene informatie over het spel voetbal

Voetbal is de meest populaire sport waarbij twee ploegen bestaande uit 11 spelers moeten proberen de voetbal in het doel van de tegenstander te krijgen. De bal mag met ieder deel van het lichaam gespeeld worden, met uitzondering van handen of armen. In werkelijkheid wordt meestal met de voet gespeeld, het komt ook voor dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de voetbal op ieder moment beschikbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bij wijze van spreke op de bal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de speler. Deze afspraken gelden niet voor de doelverdediger.Om goed te kunnen spelen op het voetbalveld, waarop altijd wordt gespeeld, dragen de spelers specicaal ontwikkelde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *