Forse kritiek op keuze Real Madrid: ‘Het is krankzinnig, belachelijk!’ ?>

Forse kritiek op keuze Real Madrid: ‘Het is krankzinnig, belachelijk!’

Dagelijks brengen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws over voetbal. Zo bent u altijd op de hoogte van het heetste nieuws over voetbal!

Bericht afkomstig van VoetbalZone: Forse kritiek op keuze Real Madrid: ‘Het is krankzinnig, belachelijk!’

Zojuist is er een bericht uitgekomen op de site VoetbalZone. De onderwerp van het uitgekomen bericht is Forse kritiek op keuze Real Madrid: ‘Het is krankzinnig, belachelijk!’.

Het voetbal bericht dat is gepubliceerd heeft de volgende tekst als inleiding:

Ottmar Hitzfeld begrijpt niets van de beslissing van Real Madrid om Zinédine Zidane aan te stellen als trainer. “Het is een krankzinnig besluit, belachelijk. Hij is een manager zonder ervaring en teert op zijn naam als speler”, is de 66-jarige Duitser in een interview met de Spaanse media duidelijk.

“Hij heeft nog niets bewezen als coach, maar mag nu wel werken met de grootste sterren ter wereld. Voor hem is het natuurlijk alsof hij de jackpot gewonnen heeft. Waanzin. Er wacht hem een ontzettend zware klus, ook al hoop ik voor hem dat hij het er goed vanaf brengt”, besluit Hitzfeld.

Verderop in het bericht afkomstig van VoetbalZone wordt het volgende beschreven:

Zidane tekende een contract voor tweeënhalf jaar bij Real en was eerder trainer van het tweede elftal.

Het volledige item is te bekijken op de website van VoetbalZone. Hier kunt u naast dit artikel ook vele andere berichten met betrekking tot voetbal.

Algemene informatie over voetbal

Voetbal is een wereldwijd populaire balsport waarbij 2 ploegen van 11 spelers moeten proberen de voetbal in het goal van de opponent te krijgen. De bal mag met ieder lichaamsdeel gespeeld worden, behalve met de handen of armen. In de praktijk wordt meestal met de voeten gevoetbald, het gebeurd ook dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de voetbal te allen tijde bespeelbaar blijven en mag niet worden gehinderd door bij wijze van spreke op de voetbal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de voetballer. Deze regels gelden niet voor de keeper.Om goed uit de voeten te kunnen op het voetbalveld, waarop meestal wordt gespeeld, dragen de voetballers speciaal gefabriceerde schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *