Geblesseerd drietal Excelsior moet voorbereiding missen ?>

Geblesseerd drietal Excelsior moet voorbereiding missen

Dagelijks brengen wij u op de hoogte van het laatste nieuws met betrekking tot voetbal. Hierdoor bent u altijd op de hoogte van het laatste voetbalnieuws!

Item van bron VoetbalCentraal: Geblesseerd drietal Excelsior moet voorbereiding missen

Er is vandaag een nieuw bericht uitgekomen op de site VoetbalCentraal. De titel van het uitgekomen artikel is Geblesseerd drietal Excelsior moet voorbereiding missen.

Het artikel dat is gepubliceerd heeft de volgende tekst als inleiding:

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen moet Excelsior nog drie spelers missen. Luigi Bruins, Alessandro Damen en Kevin Vermeulen zijn nog niet beschikbaar door blessures.

Bruins meldde zich vrijdag weer voor het eerst op Woudestein, maar deed dat nog met zijn been in het gips. "Ik durf niet te zeggen hoe lang het nog gaat duren voordat ik kan aansluiten bij de groep. Ik heb vaker gedacht dat het de goede kant op ging en daarom waag ik me niet meer aan een voorspelling. Ik hoop in elk geval zo snel mogelijk", aldus de middenvelder op het digitale thuis van de club.

Verderop in het artikel van VoetbalCentraal wordt het volgende beschreven:

Vermeulen heeft te kampen met een gebroken kuitbeen. Zijn rentree duurt nog ongeveer vier tot vijf weken. "Het gaat de goede kant op. Ik ben elf weken geleden geopereerd. Daarna mocht ik twee weken niks doen en in de vakantie heb ik verschillende oefenvormen gedaan. Deze week heb ik allerlei loopvormen gedaan en ben ik voorzichtig bezig geweest met de bal. Het is vooral een kwestie van voorzichtig opbouwen en goed naar mijn lichaam luisteren."

Het complete bericht is te bekijken op de website van VoetbalCentraal. Hier kunt u naast dit artikel ook andere interessante berichten met betrekking tot voetbal.

Algemene informatie over de geschiedenis van voetbal

Voetbal is een wereldwijd populaire balsport waarbij 2 ploegen bestaande uit 11 atleten moeten proberen de voetbal in het doel van de tegenstander te krijgen. De bal mag met alle lichaamsdeel gespeeld worden, met uitzondering van handen of armen. In werkelijkheid wordt bijna altijd met de voeten gevoetbald, het komt ook voor dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de voetbal te allen tijde beschikbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bijvoorbeeld op de voetbal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de speler. Deze beperkingen tellen niet voor de keeper.Om goed te kunnen spelen op het veld, waarop meestal wordt gevoetbald, dragen de voetballers speciaal gefabriceerde schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *