"Gelukkig gingen Mino Raiola en mijn moeder mee naar het ziekenhuis" ?>

"Gelukkig gingen Mino Raiola en mijn moeder mee naar het ziekenhuis"

Dagelijks bezorgen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws over voetbal. Zo bent u altijd up to date van het meest recente nieuws over voetbal!

Item afkomstig van VoetbalPrimeur: "Gelukkig gingen Mino Raiola en mijn moeder mee naar het ziekenhuis"

Er is vandaag een nieuw artikel uitgekomen via VoetbalPrimeur. De naam van het gepubliceerde bericht is "Gelukkig gingen Mino Raiola en mijn moeder mee naar het ziekenhuis".

Het voetbal artikel dat is gepubliceerd heeft de volgende tekst als inleiding:

Kenny Tete hoopt de komende weken een bijdrage te kunnen leveren in de jacht van Ajax op het Eredivisie-kampioenschap. De twintigjarige rechtsback is veel sneller dan verwacht hersteld van een enkelblessure. 

Eind januari scheurde Tete een enkelband af tijdens het thuisduel met Vitesse. Tot voor kort strompelde de vleugelverdediger nog na elke training met een zak ijs om zijn enkel de trap op. "Die zak ijs, dat was toch vooral uit voorzorg. Het herstel is sneller gegaan dan we allemaal dachten toen het net gebeurde. Tja. Ik heb een goed lichaam. Na negen weken rende ik alweer. En ik heb ook goed gerust. Daar was nu wel tijd voor", vertelt hij in een interview met het Algemeen Dagblad. 

Verderop in het bericht oorspronkelijk van VoetbalPrimeur wordt onder andere beschreven:

Een operatie aan zijn enkel boezemde hem behoorlijk wat angst is, erkent Tete. "De avond voor de operatie werd ik onzeker. Kom ik wel zo sterk terug als ik daarvoor was? Je gaat dan aan allerlei dingen denken waar je niet aan wilt denken. Je probeert maar zo positief mogelijk te blijven. Ik was nog nooit onder narcose geweest, dat was ook spannend. Gelukkig gingen mijn zaakwaarnemer Mino Raiola en mijn moeder mee naar het ziekenhuis."

Het volledige artikel is te lezen op de site van VoetbalPrimeur. Hier leest u naast dit betreffende bericht ook vele andere berichten over voetbal.

Meer informatie over voetbal

Voetbal is de meest populaire balsport waarbij twee teams bestaande uit 11 sporters moeten proberen de voetbal in het goal van de opponent te krijgen. De bal mag met alle lichaamsdeel gespeeld worden, met uitzondering van handen of armen. In de praktijk wordt bijna altijd met de voeten gevoetbald, het gebeurd ook dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de voetbal op ieder moment beschikbaar blijven en mag niet worden gehinderd door bijvoorbeeld op de voetbal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de voetballer. Deze regels gelden niet voor de doelverdediger.Om goed te kunnen spelen op het voetbalveld, waarop meestal wordt gevoetbald, dragen de voetballers speciale voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *