Gewilde Vilhena kan miljoenencontract tot medio 2021 ondertekenen ?>

Gewilde Vilhena kan miljoenencontract tot medio 2021 ondertekenen

Iedere dag bezorgen wij u op de hoogte van het laatste nieuws met betrekking tot voetbal. Zo bent u snel up-to-date van het heetste nieuws over voetbal!

Item van bron VoetbalZone: Gewilde Vilhena kan miljoenencontract tot medio 2021 ondertekenen

Er is vandaag een nieuw artikel uitgekomen via de site VoetbalZone. De onderwerp van het gepubliceerde bericht is Gewilde Vilhena kan miljoenencontract tot medio 2021 ondertekenen.

Het bericht dat is gepubliceerd begint als volgt:

De sportieve toekomst van Tonny Vilhena lijkt een dezer dagen duidelijk te worden. Volgens het Algemeen Dagblad lijkt de bijna transfervrije middenvelder op weg naar Internazionale. Het management van Vilhena bevestigt dat er gesprekken met de Serie A-club hebben plaatsgevonden, maar geeft ook aan dat er nog geen akkoord is. Inter hoopt deze week groen licht te krijgen.

Vilhena kan in Milaan een miljoenencontract voor vijf seizoenen ondertekenen, tot medio 2021. Mocht hij ingaan op de avances van i Nerazzurri, dan stelt de Feyenoorder veel clubs teleur. Vertegenwoordigers van Hamburger SV, Leicester City, Olympiakos Piraeus, Espanyol, FC Porto and Olympique Marseille meldden zich al eerder voor de middenvelder.

Verderop in het artikel van VoetbalZone wordt onder andere beschreven:

Het kamp Vilhena sprak onlangs nog met Feyenoord. De clubleiding van de Rotterdammers liet enkele dagen na dat gesprek weten dat de deur voor de middenvelder in De Kuip definitief dicht is en dus lijken beide partijen over een maand officieel uit elkaar te gaan.

Het complete item is te bekijken op de site van VoetbalZone. Hier leest u naast dit bericht ook andere interessante berichten met betrekking tot voetbal.

Meer informatie over voetbal

Voetbal is de meest populaire balsport waarbij twee ploegen van elf sporters moeten proberen de voetbal in het doel van de tegenstander te krijgen. De voetbal mag met ieder deel van het lichaam worden gespeeld, met uitzondering van handen en/of armen. In de praktijk wordt vooral met de voeten gevoetbald, het komt ook voor dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de bal op ieder moment speelbaar blijven en mag niet worden gehinderd door bij wijze van spreke op de voetbal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de voetballer. Deze regels gelden niet voor de doelverdediger.Om goed te kunnen spelen op het voetbalveld, waarop altijd wordt gespeeld, dragen de spelers speciale schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *