Götze: ‘Het is verkeerd geïnterpreteerd, zo bedoelde ik het niet’ ?>

Götze: ‘Het is verkeerd geïnterpreteerd, zo bedoelde ik het niet’

Iedere dag bezorgen wij u op de hoogte van het laatste nieuws over voetbal. Op deze manier bent u altijd up to date van het heetste nieuws over voetbal!

Item van bron VoetbalZone: Götze: ‘Het is verkeerd geïnterpreteerd, zo bedoelde ik het niet’

Er is vandaag een artikel uitgekomen op de site VoetbalZone. De titel van het gepubliceerde artikel is Götze: ‘Het is verkeerd geïnterpreteerd, zo bedoelde ik het niet’.

Het bericht dat is verschenen begint als volgt:

Mario Götze merkt dat zijn uitspraken van dinsdagavond best wat teweeg hebben gebracht. Na de 3-0 overwinning op AC Milan in de Audi Cup kreeg de Duitse middenvelder annex aanvaller vragen over zijn toekomst en legde hij uit, dat hij hoopte dat Josep Guardiola meer aandacht aan hem zou gaan besteden. Götze is echter niet uit op een breuk met zijn trainer of een vertrek bij Bayern München in het bijzonder.

Götze merkte op dat de voorbije twee seizoenen in de Allianz Arena niet altijd even makkelijk voor hem zijn geweest. Hij zei dat hij wel ziet wat er in zijn derde jaar gebeurt en dat zal moeten blijken of Guardiola nu vaker met hem zal praten. “Ik laat het op me afkomen en dan wachten we het af”, zei de Duits international, die zo zijn toekomst best open liet. Hij corrigeert zichzelf nu in gesprek met Kicker.

In het vervolg van het bericht oorspronkelijk van VoetbalZone wordt onder andere beschreven:

“Het is verkeerd geïnterpreteerd. Er werd maar een deel weergegeven van hetgeen ik zei. Ik wil wel even duidelijk maken dat ik niemand ooit publiekelijk zou bekritiseren, zeker geen trainer of medespeler. Ik ben heel, heel gelukkig bij Bayern, daarover mag geen twijfel bestaan”, verzekert Götze nu. “Ik voel me hier uitstekend op mijn plek.” Bestuursvoorzitter Karl-Heinz Rummenigge van Bayern zette eerder op de dag de deur al open voor een vertrek van Götze.

Het complete bericht is na te lezen op de site van VoetbalZone. Hier kunt u naast dit betreffende artikel ook vele andere nieuwsitems gerelateerd aan voetbal.

Algemene informatie over het spel voetbal

Voetbal is de populairste balsport waarbij 2 teams bestaande uit elf spelers moeten proberen de voetbal in het goal van de tegenstander te krijgen. De bal mag met ieder deel van het lichaam worden gespeeld, behalve met de armen en handen. In de praktijk wordt vooral met de voet gespeeld, het gebeurd ook dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de bal te allen tijde speelbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bijvoorbeeld op de bal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de voetballer. Deze afspraken tellen niet voor de keeper.Om goed uit de voeten te kunnen op het voetbalveld, waarop meestal wordt gespeeld, dragen de spelers speciaal gefabriceerde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *