‘FC Groningen ziet in ex-international van Kroatië opvolger Lindgren’ ?>

‘FC Groningen ziet in ex-international van Kroatië opvolger Lindgren’

Dagelijks brengen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws met betrekking tot voetbal. Op deze manier bent u snel up to date van het heetste nieuws uit de voetbalwereld!

Artikel afkomstig van VoetbalZone: ‘FC Groningen ziet in ex-international van Kroatië opvolger Lindgren’

Vandaag is er een artikel uitgekomen op de website VoetbalZone. De naam van het gepubliceerde bericht is ‘FC Groningen ziet in ex-international van Kroatië opvolger Lindgren’.

Het voetbal artikel dat is verschenen begint als volgt:

FC Groningen lijkt een opvolger voor de naar BK Häcken vertrokken Rasmus Lindgren te hebben gevonden. De Trots van het Noorden zou de 23-jarige Igor Bubnjic nog deze week aan pers en publiek willen voorstellen in het Noordlease Stadion, zo melden diverse Italiaanse media.

Bubnjic is een tweevoudig international van Kroatië die uit de jeugdopleiding komt van Slaven Belupo. Na een uitleenbeurt bij NK Koprivnica werd hij in de zomer van 2013 verkocht aan Udinese en afgelopen seizoen werd hij op huurbasis gestald bij Carpi. Vanwege een zware knieblessure kwam de linkspoot evenwel tot slechts tien wedstrijden.

Verderop in het bericht oorspronkelijk van VoetbalZone wordt onder andere beschreven:

Het is onbekend of Bubnjic wordt gehuurd of gekocht; zijn arbeidsovereenkomst in Udine loopt in ieder geval nog tot de zomer van 2018 door. Bubnjic zou de derde zomeraanwinst voor Groningen kunnen worden, want de club van trainer Ernest Faber legde eerder Tom van Weert (Excelsior) en Ruben Jenssen (FC Kaiserslautern) vast.

Het volledige bericht is te bekijken op de website van VoetbalZone. Hier leest u naast dit bericht ook vele andere berichten gerelateerd aan voetbal.

Algemene informatie over de geschiedenis van voetbal

Voetbal is de meest populaire sport waarbij 2 teams bestaande uit 11 atleten moeten proberen de speelbal in het goal van de opponent te krijgen. De speelbal mag met alle lichaamsdeel gespeeld worden, behalve met de handen of armen. In de praktijk wordt bijna altijd met de voeten gespeeld, het komt ook voor dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de bal altijd beschikbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bijvoorbeeld op de voetbal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de speler. Deze afspraken gelden niet voor de keeper.Om goed uit de voeten te kunnen op het veld, waarop altijd wordt gevoetbald, dragen de spelers specicaal ontwikkelde schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *