Gudelj schuift beslissing voor zich uit ?>

Gudelj schuift beslissing voor zich uit

Iedere dag bezorgen wij u op de hoogte van interessant nieuws over voetbal. Zo bent u altijd op de hoogte van het meest recente nieuws uit de voetbalwereld!

Artikel van VoetbalZone: Gudelj schuift beslissing voor zich uit: ‘Nu wil ik er niet over nadenken’

Zojuist is er een nieuw bericht uitgekomen op de site VoetbalZone. De titel van het gepubliceerde bericht is Gudelj schuift beslissing voor zich uit: ‘Nu wil ik er niet over nadenken’.

Het voetbal artikel dat is verschenen heeft de volgende tekst als inleiding:

Nemanja Gudelj wil niet te snel een beslissing nemen, nu bekend is geworden dat Radovan Curcic is vertrokken als bondscoach van Servië. Gudelj was één van de internationals die hardop uitsprak nooit meer voor zijn land te willen spelen zolang Curcic nog de trainer was, na een conflict met de bondscoach. Nu Curcuc weg is, ligt de weg voor Gudelj in principe weer open.

De middenvelder van Ajax stapt echter niet één, twee, drie terug naar de nationale ploeg. “De focus ligt nu alleen op Ajax. Ik wil twee wedstrijden winnen en kampioen worden. Daarna komt de nationale ploeg. Nu wil ik er niet over nadenken. Dat komt na het seizoen”, zegt Gudelj donderdagmorgen in De Telegraaf. Hij speelde vooralsnog elf interlands.

Verderop in het artikel van VoetbalZone wordt het volgende beschreven:

Op basis van Servische media geeft De Telegraaf overigens aan dat Slavoljub Muslin mogelijk de opvolger wordt van Curcic. Hij was al trainer bij tal van clubs en krijgt als taak mee Servië naar het WK 2018 te loodsen. Het EK van komende zomer in Frankrijk gaat aan Servië voorbij.

Het complete artikel is te lezen op de site van VoetbalZone. Hier leest u naast dit betreffende bericht ook andere interessante artikelen met betrekking tot voetbal.

Meer informatie over het ontstaan van voetbal

Voetbal is de meest populaire balsport waarbij 2 teams bestaande uit elf spelers moeten proberen de bal in het doel van de tegenstander te krijgen. De speelbal mag met ieder lichaamsdeel worden gespeeld, behalve met de handen of armen. In de praktijk wordt vooral met de voeten gespeeld, het gebeurd ook dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de bal altijd bespeelbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bij wijze van spreke op de voetbal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de voetballer. Deze beperkingen gelden niet voor de doelverdediger.Om goed uit de voeten te kunnen op het grasveld, waarop altijd wordt gespeeld, dragen de voetballers specicaal ontwikkelde schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *