Gullit kraakt Feyenoord: ‘Niet te geloven dat een speler van Feyenoord zo praat’ ?>

Gullit kraakt Feyenoord: ‘Niet te geloven dat een speler van Feyenoord zo praat’

Iedere dag bezorgen wij u op de hoogte van interessant nieuws over voetbal. Zo bent u altijd up-to-date van het meest recente voetbalnieuws!

Nieuwsbericht van VoetbalPrimeur: Gullit kraakt Feyenoord: ‘Niet te geloven dat een speler van Feyenoord zo praat’

Er is vandaag een artikel uitgekomen op de website VoetbalPrimeur. De naam van het gepubliceerde artikel is Gullit kraakt Feyenoord: ‘Niet te geloven dat een speler van Feyenoord zo praat’.

Het artikel dat is gepubliceerd begint als volgt:

Ruud Gullit kijkt met stijgende verbazing naar het reilen en zeilen binnen Feyenoord. Het gedrag van de inmiddels vertrokken Colin Kazim-Richards stelt de oud-voetballer als voorbeeld.

Gullit noemt ‘het sentiment’ de grootste tegenstander van Feyenoord. “Het is in mijn ogen te groot en te belangrijk geworden”, zegt hij tegen het Algemeen Dagblad. “De invloed van het publiek en de emoties zijn zó overheersend, dat ik me weleens afvraag of je er nog wel normaal kunt werken.”

In het vervolg van het bericht oorspronkelijk van VoetbalPrimeur wordt onder andere verteld:

De wereldvoetballer van het jaar 1986 zat een tijdje geleden naar Feyenoord TV te kijken en zag hoe Kazim-Richards gefilmd werd in onder meer zijn auto. “Die belde naar een soort helpdesk, voor een adres. Dus Kazim zegt zoiets als: I need to go a restaurant in zero twenty, can you help me? In het Engels hè! Zero twenty. Dat is toch niet te geloven, dat een speler van Feyenoord zo praat? Hoe lang heeft Kazim bij Feyenoord gespeeld? Een jaartje?”

Het volledige item is te bekijken op de website van VoetbalPrimeur. Hier leest u naast dit artikel ook vele andere berichten gerelateerd aan voetbal.

Meer informatie over voetbal

Voetbal is de populairste balsport waarbij 2 ploegen van elf atleten moeten proberen de speelbal in het goal van de tegenstander te krijgen. De bal mag met alle deel van het lichaam worden gespeeld, met uitzondering van handen of armen. In werkelijkheid wordt vooral met de voeten gespeeld, het gebeurd ook dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de bal te allen tijde beschikbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bij wijze van spreke op de voetbal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de voetballer. Deze regels tellen niet voor de doelman.Om goed te kunnen spelen op het voetbalveld, waarop meestal wordt gevoetbald, dragen de voetballers speciale schoenen.

 
 

Voetbal niet je ding? Kies een andere sport!

Als je geen fan bent van voetbal kun je ook nog andere sporten uitvoeren. Andere sporten die populair zijn bijvoorbeeld tennis, korfbal of hardlopen. De laatstgenoemde is een activiteit waarmee je makkelijk kunt beginnen. Als je wil beginnen met hardlopen kun je verschillende trainingsschema's volgen, maar de meest populaire is Evy. Door gebruik te maken van Hardlopen met Evy kun je binnen 12 weken 5 kilometer hardlopen!. Door het gebruik van interval training kun je vlot je conditie verbeteren, waardoor je je naast je gezonder te voelen, ook nog eens gewicht gaat verliezen! Deze methode kan je natuurlijk ook combineren met voetbal, om zo je conditie verder te verbeteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *