"Het is moeilijk om op de tribune te moeten toekijken. Ik kan nooit stilzitten" ?>

"Het is moeilijk om op de tribune te moeten toekijken. Ik kan nooit stilzitten"

Dagelijks bezorgen wij u op de hoogte van interessant nieuws met betrekking tot voetbal. Hierdoor bent u snel up to date van het laatste nieuws over voetbal!

Artikel afkomstig van VoetbalPrimeur: "Het is moeilijk om op de tribune te moeten toekijken. Ik kan nooit stilzitten"

Zojuist is er een nieuw bericht uitgekomen op de website VoetbalPrimeur. De onderwerp van het uitgekomen artikel is "Het is moeilijk om op de tribune te moeten toekijken. Ik kan nooit stilzitten".

Het voetbal artikel dat is gepubliceerd begint als volgt:

Nick van der Velden is dit seizoen van alle markten thuis bij Willem II. Na een rol als verdediger, middenvelder én aanvaller zit hij komende zaterdag in de competitiewedstrijd tegen Vitesse op de tribune.

De 34-jarige allrounder is geschorst. "Het is moeilijk om op de tribune te moeten toekijken. Ik kan nooit stilzitten. Ik moet maar hopen dat de jongens punten pakken", benadrukt Van der Velden in gesprek met Omroep Brabant. "Dat is momenteel voor ons het allerbelangrijkste. Er moeten punten worden gehaald. Niet meer, niet minder."

In het vervolg van het bericht afkomstig van VoetbalPrimeur wordt het volgende beschreven:

Ondanks dat hij geen inbreng heeft in het uitduel met Vitesse, heeft Van der Velden vertrouwen in een goede afloop. "We moeten die wedstrijd niet angstig ingaan, maar er echt volle bak voor gaan. Dan moet het goed komen", vervolgt hij. Over de blessuregolf in Tilburg: "We zullen vast beginnen met een doelman en tien andere spelers."

Het volledige item is na te lezen op de website van VoetbalPrimeur. Hier leest u naast dit betreffende artikel ook vele andere berichten over voetbal.

Algemene informatie over voetbal

Voetbal is de populairste sport waarbij 2 ploegen bestaande uit 11 sporters moeten proberen de speelbal in het goal van de tegenstander te krijgen. De bal mag met alle lichaamsdeel gespeeld worden, behalve met de handen of armen. In werkelijkheid wordt meestal met de voet gespeeld, het komt ook voor dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de bal altijd beschikbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bijvoorbeeld op de bal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de speler. Deze afspraken tellen niet voor de keeper.Om goed uit de voeten te kunnen op het grasveld, waarop meestal wordt gevoetbald, dragen de voetballers speciaal gefabriceerde schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *