Hiddink: ‘Top vier, Champions League en FA Cup’ ?>

Hiddink: ‘Top vier, Champions League en FA Cup’

Dagelijks bezorgen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws met betrekking tot voetbal. Op deze manier bent u altijd op de hoogte van het meest recente nieuws over voetbal!

Artikel van VoetbalZone: Hiddink blaast hoog van de toren: ‘Top vier, Champions League en FA Cup’

Zojuist is er een nieuw artikel uitgekomen op VoetbalZone. De naam van het uitgekomen bericht is Hiddink blaast hoog van de toren: ‘Top vier, Champions League en FA Cup’.

Het voetbal artikel dat is verschenen heeft de volgende inleiding:

Roman Abramovich hoopt dat Guus Hiddink het seizoen van Chelsea nog kan redden en de interim-manager is in ieder geval nog behoorlijk ambitieus. Chelsea staat momenteel vijftiende op de ranglijst en heeft elf punten minder dan nummer vier Tottenham Hotspur, maar volgens Hiddink is het zeker nog mogelijk om dit seizoen Champions League-voetbal te bereiken.

De opvolger van José Mourinho weigert om de handdoek in de ring te gooien. “Ik zet altijd doelstellingen en de doelstelling is nu om in de top vier te eindigen”, zei Hiddink. “Als het onmogelijk is, dan kijken we verder, maar dat is de doelstelling die ik de spelers heb meegegeven. Vervolgens de Champions League, daarna de FA Cup.”

Verderop in het item afkomstig van VoetbalZone wordt het volgende verteld:

“De spelers moeten vooral laten zien waar ze toe in staat zijn”, vervolgde Hiddink. “Als dat goed gaat, kan je de genoemde doelstellingen behalen.” Hiddink maakt zaterdag zijn rentree op de bank bij Chelsea, bij de thuiswedstrijd tegen Watford. In 2009 was hij ook al eens interim-coach van the Blues en toen gidste hij Chelsea naar de eindzege in de FA Cup.

Het complete item is te bekijken op de website van VoetbalZone. Hier kunt u naast dit bericht ook andere interessante berichten gerelateerd aan voetbal.

Meer informatie over de geschiedenis van voetbal

Voetbal is een wereldwijd populaire sport waarbij twee teams bestaande uit elf sporters moeten proberen de speelbal in het goal van de tegenstander te krijgen. De bal mag met ieder lichaamsdeel gespeeld worden, behalve met de handen en/of armen. In de praktijk wordt vooral met de voeten gevoetbald, het gebeurd ook dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de voetbal te allen tijde bespeelbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bij wijze van spreke op de bal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de voetballer. Deze regels tellen niet voor de doelman.Om goed uit de voeten te kunnen op het grasveld, waarop meestal wordt gespeeld, dragen de spelers specicaal ontwikkelde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *