Opvallende Feyenoord-captain: "Hij diende echt de band te krijgen. Mooi toch?" ?>

Opvallende Feyenoord-captain: "Hij diende echt de band te krijgen. Mooi toch?"

Dagelijks brengen wij u op de hoogte van het laatste nieuws over voetbal. Op deze manier bent u snel op de hoogte van het laatste nieuws uit de voetbalwereld!

Bericht van VoetbalPrimeur: Opvallende Feyenoord-captain: "Hij diende echt de band te krijgen. Mooi toch?"

Er is vandaag een nieuw bericht uitgekomen op de website VoetbalPrimeur. De onderwerp van het uitgekomen bericht is Opvallende Feyenoord-captain: "Hij diende echt de band te krijgen. Mooi toch?".

Het artikel dat is verschenen heeft de volgende tekst als inleiding:

In De Kuip keek men afgelopen zaterdag in de slotfase van het duel met Excelsior even vreemd op. Miguel Nelom, geen vaste waarde onder trainer Giovanni van Bronckhorst, kreeg in de slotfase namelijk de aanvoerdersband om zijn arm geschoven.

Het was een bewuste zet van de oefenmeester, die Dirk Kuyt na 82 minuten naar de kant haalde. Zijn band ging naar Nelom, omdat ook Karim El Ahmadi niet speelde. Kuyt wilde eerst Marko Vejinovic de band geven, maar Gio wilde per se dat Nelom de band kreeg. Dat was ook tegen Sparta Rotterdam al het geval. "Het is natuurlijk een eer als je de band mag dragen. Ik zit al een tijdje bij de club, een mooi hoogtepuntje", zei Nelom in het Algemeen Dagblad.

Verderop in het artikel afkomstig van VoetbalPrimeur wordt het volgende beschreven:

Van Bronckhorst is ook duidelijk: "Miquel speelt al zo lang hier, hij heeft zoveel dienstjaren. Ik vond dat hij de band moest krijgen." Wie zouden het anders kunnen worden? Vejinovic niet, misschien Kenneth Vermeer? "Nee, Nelom is een jongen die bij Feyenoord is opgegroeid. Hij diende echt de band te krijgen. Mooi toch?"

Het complete item is te lezen op de site van VoetbalPrimeur. Hier leest u naast dit betreffende bericht ook vele andere artikelen met betrekking tot voetbal.

Algemene informatie over het spel voetbal

Voetbal is de meest populaire sport waarbij 2 ploegen van elf atleten moeten proberen de voetbal in het goal van de opponent te krijgen. De voetbal mag met ieder lichaamsdeel worden gespeeld, behalve met de handen of armen. In werkelijkheid wordt meestal met de voet gespeeld, het gebeurd ook dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de bal op ieder moment beschikbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bijvoorbeeld op de bal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de voetballer. Deze afspraken gelden niet voor de doelverdediger.Om goed te kunnen spelen op het veld, waarop meestal wordt gespeeld, dragen de spelers specicaal ontwikkelde schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *