Benítez: ‘Hij heeft het in zich om op een dag de beste van de wereld te zijn’ ?>

Benítez: ‘Hij heeft het in zich om op een dag de beste van de wereld te zijn’

Dagelijks brengen wij u op de hoogte van het laatste nieuws met betrekking tot voetbal. Zo bent u snel up-to-date van het laatste nieuws over voetbal!

Nieuwsbericht van VoetbalZone: Benítez: ‘Hij heeft het in zich om op een dag de beste van de wereld te zijn’

Vandaag is er een nieuw bericht uitgekomen op de site VoetbalZone. De naam van het gepubliceerde artikel is Benítez: ‘Hij heeft het in zich om op een dag de beste van de wereld te zijn’.

Het voetbal bericht dat is verschenen heeft de volgende tekst als inleiding:

Gareth Bale is de duurste speler van de wereld en heeft het in zich om ook de beste speler van de wereld te worden. Dat is althans de mening van Rafael Benítez, die bij Real Madrid een paar maanden samenwerkte met de Welshman. Benítez heeft gezien dat Bale constant bezig is om zichzelf te verbeteren en dat zou volgens de coach wel eens tot de Ballon d’Or kunnen leiden.

De 26-jarige Bale, bezig aan zijn derde jaar bij Real, was dit seizoen al goed voor dertien doelpunten in vijftien competitiewedstrijden. “Ik heb nooit problemen gehad met Gareth”, zei Benítez in gesprek met de Sunday People. “Hij was een echte professional, die goed luisterde. Hij deed zijn werk in het veld en was ook altijd bezig in de sportschool.”

In het vervolg van het bericht oorspronkelijk van VoetbalZone wordt onder andere verteld:

“Ik zie in hem de wil om altijd beter te worden”, vervolgde Benítez. “Er zijn bepaalde aspecten van zijn spel waarin hij zich nog kan verbeteren en daar werkt hij hard aan. Gareth is nu al een erg goede speler, maar als hij op deze manier door blijft gaan, dan zou ik niet weten waarom hij op een dag niet de beste speler van de wereld zou kunnen zijn.” De Ballon d’Or werd in januari nog gewonnen door Lionel Messi, die Cristiano Ronaldo en Neymar achter zich hield.

Het complete artikel is te lezen op de website van VoetbalZone. Hier leest u naast dit artikel ook andere interessante nieuwsitems gerelateerd aan voetbal.

Algemene informatie over het spel voetbal

Voetbal is de meest populaire balsport waarbij twee teams van 11 spelers moeten proberen de voetbal in het doel van de opponent te krijgen. De bal mag met ieder lichaamsdeel gespeeld worden, met uitzondering van armen en handen. In werkelijkheid wordt bijna altijd met de voeten gespeeld, het komt ook voor dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de voetbal op ieder moment speelbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bij wijze van spreke op de bal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de voetballer. Deze afspraken tellen niet voor de keeper.Om goed uit de voeten te kunnen op het grasveld, waarop altijd wordt gevoetbald, dragen de voetballers specicaal ontwikkelde schoenen.

 
 

Geen fan van voetbal? Kies een andere sport!

Als je geen fan bent van voetbal kun je ook nog andere sporten uitvoeren. Andere poulaire sporten zijn bijvoorbeeld tennis, korfbal of hardlopen. De laatste is een sport waarmee je makkelijk kunt starten. Als je wil beginnen met hardlopen kun je diverse trainingsschema's volgen, maar de meest populaire is Evy. Door gebruik te maken van Hardlopen met Evy kun je na het volgen van het 12 weken schema 5 kilometer hardlopen!. Door te trainen door middel van interval training kun je snel je conditie opbouwen, waardoor je je naast je gezonder te voelen, ook nog eens kilo's gaat verliezen! Deze sport kan je uiteraard ook combineren met voetbal, om zo je algehele conditie te verbeteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *