‘Hij heeft na tien jaar nog steeds niets in te brengen bij Arsenal’ ?>

‘Hij heeft na tien jaar nog steeds niets in te brengen bij Arsenal’

Iedere dag bezorgen wij u op de hoogte van het laatste nieuws met betrekking tot voetbal. Zo bent u snel up-to-date van het meest recente voetbalnieuws!

Bericht afkomstig van VoetbalZone: ‘Hij heeft na tien jaar nog steeds niets in te brengen bij Arsenal’

Er is vandaag een nieuw artikel uitgekomen op de website VoetbalZone. De titel van het gepubliceerde bericht is ‘Hij heeft na tien jaar nog steeds niets in te brengen bij Arsenal’.

Het bericht dat is verschenen begint als volgt:

Arsenal verloor zondag met 3-2 van het Manchester United van Louis van Gaal en zag de titelaspiraties in de Premier League daardoor een lelijke deuk oplopen. De ploeg van Arsène Wenger staat inmiddels weer vijf punten achter koploper Leicester City en moet ook rivaal Tottenham Hotspur nog drie punten boven zich dulden.

Veel van de spelers van the Gunners werden na afloop zwaar bekritiseerd en ook het commentaar dat Theo Walcott te verwerken kreeg was niet mals. Voormalig Tottenham-middenvelder Jermaine Jenas doet daar een dag na Alan Shearer nog een schepje bovenop: “Ik was erg teleurgesteld in Theo. Ik denk dat hij, als hij na de wedstrijd naar zichzelf keek, zou zeggen ‘Ik heb erg slecht gespeeld vandaag’”, vertelt de inmiddels gestopte Jenas aan de BBC.

In het vervolg van het item afkomstig van VoetbalZone wordt onder andere beschreven:

“Hij speelt er nu al tien jaar, maar als ik hem zie spelen denk ik ‘hoeveel invloed heb je daar nou echt?’. Als je hem vanaf de tribunes ziet spelen, lijkt hij nog steeds het jochie dat al die jaren geleden bij Arsenal begon”, gaat de oud-international verder. “Als je al zo lang bij een club zit verwacht ik dat je een beetje meer invloed hebt op de spelers.” Walcott verruilde in januari 2006 Southampton, waar hij zijn opleiding genoot, voor Arsenal. In Londen won hij onder meer twee keer de FA Cup.

Het complete bericht is te lezen op de website van VoetbalZone. Hier leest u naast dit betreffende bericht ook vele andere berichten over voetbal.

Meer informatie over het ontstaan van voetbal

Voetbal is de meest populaire balsport waarbij twee ploegen bestaande uit elf spelers moeten proberen de voetbal in het goal van de tegenstander te krijgen. De speelbal mag met alle deel van het lichaam worden gespeeld, met uitzondering van handen of armen. In de praktijk wordt meestal met de voeten gespeeld, het komt ook voor dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de bal op ieder moment beschikbaar blijven en mag niet worden gehinderd door bij wijze van spreke op de voetbal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de speler. Deze regels gelden niet voor de doelverdediger.Om goed uit de voeten te kunnen op het grasveld, waarop meestal wordt gespeeld, dragen de voetballers speciaal gefabriceerde schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *