Verheijen: ‘Hij is bezig Russisch roulette te spelen bij Real Madrid’ ?>

Verheijen: ‘Hij is bezig Russisch roulette te spelen bij Real Madrid’

Iedere dag brengen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws met betrekking tot voetbal. Op deze manier bent u snel op de hoogte van het meest recente voetbalnieuws!

Item van bron VoetbalZone: Verheijen: ‘Hij is bezig Russisch roulette te spelen bij Real Madrid’

Er is vandaag een artikel uitgekomen op de website VoetbalZone. De onderwerp van het uitgekomen artikel is Verheijen: ‘Hij is bezig Russisch roulette te spelen bij Real Madrid’.

Het voetbal bericht dat is gepubliceerd heeft de volgende inleiding:

Raymond Verheijen hoopt dat Gareth Bale voorzichtig doet met zijn lichaam. De Welshe ster van Real Madrid kwam zaterdag na twee maanden afwezigheid weer in actie voor zijn club. Verheijen wacht af hoe lang het publiek ditmaal van Bale mag genieten, want de ziekenboeg bij Real zit steeds heel vol en Bale moet oppassen dat hij pijnvrij blijft.

Zaterdag scoorde Bale als invaller tegen Celta de Vigo en dinsdag stelde Zinédine Zidane hem weer op in de basis tegen AS Roma. Verheijen maakte Bale jaren geleden al mee bij het nationale team van Wales en kent de fysiek van de flankspeler. “Wil hij ieder seizoen weer het risico lopen om nieuwe blessures te krijgen? Of wil hij naar een club die het professioneler aanpakt en een goed saldo heeft qua blessures?”, vraagt Verheijen zich hardop af in gesprek met de BBC.

In het vervolg van het bericht oorspronkelijk van VoetbalZone wordt onder andere beschreven:

“Daar zijn er niet veel van, maar ze zijn er wel. Bij Real Madrid blijven komt min of meer neer op het spelen van Russisch roulette, in het geval van Gareth”, vervolgt Verheijen. In de zestien competitiewedstrijden die Bale dit seizoen speelde was hij goed voor veertien doelpunten. In de Champions League kon hij maar drie keer meedoen in acht wedstrijden.

Het volledige artikel is te lezen op de website van VoetbalZone. Hier kunt u naast dit betreffende bericht ook vele andere artikelen over voetbal.

Meer informatie over voetbal

Voetbal is de meest populaire balsport waarbij 2 ploegen bestaande uit elf spelers moeten proberen de speelbal in het goal van de tegenstander te krijgen. De speelbal mag met ieder deel van het lichaam gespeeld worden, met uitzondering van armen en handen. In de praktijk wordt meestal met de voet gespeeld, het komt ook voor dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de bal te allen tijde bespeelbaar blijven en mag niet worden gehinderd door bijvoorbeeld op de voetbal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de speler. Deze regels gelden niet voor de doelverdediger.Om goed uit de voeten te kunnen op het grasveld, waarop meestal wordt gevoetbald, dragen de voetballers speciaal gefabriceerde schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *