‘Mourinho is de enige trainer die weet hoe hij de pers moet bespelen’ ?>

‘Mourinho is de enige trainer die weet hoe hij de pers moet bespelen’

Dagelijks brengen wij u op de hoogte van het laatste nieuws met betrekking tot voetbal. Op deze manier bent u snel op de hoogte van het heetste nieuws uit de voetbalwereld!

Item van bron VoetbalZone: ‘Mourinho is de enige trainer die weet hoe hij de pers moet bespelen’

Vandaag is er een nieuw artikel uitgekomen via de site VoetbalZone. De naam van het gepubliceerde artikel is ‘Mourinho is de enige trainer die weet hoe hij de pers moet bespelen’.

Het voetbal bericht dat is verschenen begint als volgt:

Chelsea draait voor geen meter in de Premier League en vindt zichzelf na acht duels terug op plaats zestien. José Mourinho’s buien nemen toe en de Portugees merkte in het weekend op dat Chelsea de beste trainer ooit van de club ontslaat, als men besluit hem de deur uit te doen. Critici vinden dat Mourinho weer laat zien dat hij geen manager is die ergens langer dan twee jaar moet blijven.

Mourinho trapte de laatste tijd weer om zich heen en gebruikte zijn persconferenties en interviews om in stevige bewoordingen duidelijk te maken dat hij de beste man voor de baan is en blijft. Deco ziet het van een afstandje allemaal aan. De oud-middenvelder maakte Mourinho mee bij FC Porto en zegt dat the Special One het bespelen van de media ontzettend goed in de vingers heeft.

In het vervolg van het bericht oorspronkelijk van VoetbalZone wordt onder andere verteld:

“Ik denk dat Mourinho de enige trainer is die de pers echt heel goed kent en ook weet hoe hij ze kan gebruiken voor eigen gewin. Hij vogelt uit waarover ze het gaan hebben en dat gebruikt hij zelf weer: vervolgens wordt het een spelletje, een marketingstunt”, aldus Deco. “Soms motiveert hij zijn eigen spelers via de media. Hij is nu wel wat te ver gegaan, maar hij weet wat hij doet. Hij speelt dit soort spelletjes constant”, zegt de voormalig Portugees international, doelend op de tirade van zevenenhalve minuut die Mourinho in het weekend afstak na het verlies tegen Southampton.

Het complete bericht is te bekijken op de website van VoetbalZone. Hier kunt u naast dit betreffende bericht ook vele andere artikelen met betrekking tot voetbal.

Algemene informatie over de geschiedenis van voetbal

Voetbal is een wereldwijd populaire sport waarbij 2 ploegen van elf atleten moeten proberen de speelbal in het doel van de tegenstander te krijgen. De bal mag met ieder lichaamsdeel worden gespeeld, met uitzondering van handen en/of armen. In de praktijk wordt bijna altijd met de voeten gevoetbald, het komt ook voor dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de bal te allen tijde speelbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bijvoorbeeld op de bal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de speler. Deze afspraken tellen niet voor de keeper.Om goed te kunnen spelen op het grasveld, waarop altijd wordt gespeeld, dragen de spelers specicaal ontwikkelde schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *