‘Hij laat bij Manchester City en Engeland zien fantastisch te zijn’ ?>

‘Hij laat bij Manchester City en Engeland zien fantastisch te zijn’

Iedere dag bezorgen wij u op de hoogte van het laatste nieuws met betrekking tot voetbal. Zo bent u snel op de hoogte van het laatste voetbalnieuws!

Item van VoetbalZone: ‘Hij laat bij Manchester City en Engeland zien fantastisch te zijn’

Vandaag is er een nieuw artikel uitgekomen via de website VoetbalZone. De naam van het gepubliceerde bericht is ‘Hij laat bij Manchester City en Engeland zien fantastisch te zijn’.

Het voetbal bericht dat is verschenen begint als volgt:

Joe Hart is de onbetwiste eerste doelman van Engeland en Fraser Forster beseft dan ook dat hij de goalie van Manchester City er niet zomaar uit kan spelen. De 28-jarige Forster legt zich daarbij neer, zo vertelt hij aan BT Sport.

“Hij is duidelijk een fantastische doelman en laat jaar in, jaar uit bij Engeland en Manchester City zien hoe goed hij is. Hij werkt heel hard. Het is belangrijk dat de andere doelmannen hem onder druk houden en bij proberen te benen, maar hij is gewoon fantastisch. Hij heeft in de Champions League ook nog op enkele momenten cruciale reddingen verricht”, aldus Forster.

Verderop in het bericht oorspronkelijk van VoetbalZone wordt onder andere beschreven:

“Hij is voor mij een topkeeper in Europa en we mogen ons gelukkig prijzen dat hij bij ons speelt”, besluit de vijfvoudig A-international, die dit seizoen tot achttien wedstrijden voor Southampton kwam. Forster keepte eerder voor Celtic, Newcastle United, Norwich City, Bristol Rovers en Stockport.

Het volledige bericht is te bekijken op de website van VoetbalZone. Hier leest u naast dit betreffende artikel ook andere interessante berichten over voetbal.

Algemene informatie over voetbal

Voetbal is de meest gespeelde balsport waarbij twee teams van elf sporters moeten proberen de voetbal in het goal van de opponent te krijgen. De voetbal mag met ieder lichaamsdeel gespeeld worden, behalve met de handen of armen. In werkelijkheid wordt meestal met de voeten gevoetbald, het komt ook voor dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de voetbal op ieder moment beschikbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bijvoorbeeld op de voetbal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de voetballer. Deze beperkingen gelden niet voor de doelman.Om goed uit de voeten te kunnen op het voetbalveld, waarop meestal wordt gespeeld, dragen de voetballers specicaal ontwikkelde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *