Rummenigge loyaal aan ‘Schweini’: “Wilde wat nieuws, prima” ?>

Rummenigge loyaal aan ‘Schweini’: “Wilde wat nieuws, prima”

Dagelijks bezorgen wij u op de hoogte van het laatste nieuws over voetbal. Hierdoor bent u snel op de hoogte van het laatste nieuws over voetbal!

Nieuwsbericht van VoetbalCentraal: Rummenigge loyaal aan ‘Schweini’: “Wilde wat nieuws, prima”

Zojuist is er een bericht uitgekomen via VoetbalCentraal. De onderwerp van het uitgekomen artikel is Rummenigge loyaal aan ‘Schweini’: “Wilde wat nieuws, prima”.

Het voetbal artikel dat is gepubliceerd heeft de volgende tekst als inleiding:

Karl-Heinz Rummenigge heeft zich samen met Bayern München coulant opgesteld richting Bastian Schweinsteiger. De preses van de club wilde een transfer van de middenvelder niet tegenhouden, toen die aangaf graag wat nieuws in zijn carrière te willen.

“Bastian wil wat nieuws aan het eind van zijn loopbaan en hij vroeg of we daar aan mee wilden werken. Dat leek me meer dan logisch gezien hetgene dat Bastian heeft betekend voor deze club. Hij heeft hier prachtige prestaties neergezet en heel veel gewonnen. Ik verzeker hem dat hij een mooi afscheid krijgt in München en dat we zullen kijken of er een tweede carrière bij Bayern mogelijk is”, citeert Sky Sports Rummenigge.

In het vervolg van het bericht van VoetbalCentraal wordt het volgende verteld:

Ook bondscoach Joachim Löw heeft mooie woorden over voor Schweinsteiger, die binnenkort de medische keuring ondergaat in Manchester. “Hij is een absolute leider en een speler van wereldklasse die zijn stempel op elk team kan drukken, inclusief natuurlijk Manchester United. Voor Bayern en de Bundesliga betekent dit een verlies, maar de Premier League, United en Louis van Gaal hebben er een mooie speler bij.”

Het volledige item is na te lezen op de site van VoetbalCentraal. Hier kunt u naast dit betreffende bericht ook andere interessante berichten over voetbal.

Algemene informatie over het ontstaan van voetbal

Voetbal is een wereldwijd populaire sport waarbij 2 teams van elf sporters moeten proberen de speelbal in het goal van de tegenstander te krijgen. De bal mag met ieder lichaamsdeel worden gespeeld, behalve met de handen en/of armen. In werkelijkheid wordt bijna altijd met de voet gevoetbald, het komt ook voor dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de voetbal altijd beschikbaar blijven en mag niet worden gehinderd door bij wijze van spreke op de bal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de speler. Deze regels gelden niet voor de doelman.Om goed uit de voeten te kunnen op het grasveld, waarop altijd wordt gevoetbald, dragen de spelers specicaal ontwikkelde schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *