Huilende Carvajal krijgt nieuws waar hij zo voor vreesde ?>

Huilende Carvajal krijgt nieuws waar hij zo voor vreesde

Dagelijks bezorgen wij u op de hoogte van het laatste nieuws met betrekking tot voetbal. Op deze manier bent u snel up to date van het laatste nieuws over voetbal!

Bericht van VoetbalPrimeur: Huilende Carvajal krijgt nieuws waar hij zo voor vreesde; Bellerín profiteert

Vandaag is er een artikel uitgekomen via VoetbalPrimeur. De naam van het uitgekomen bericht is Huilende Carvajal krijgt nieuws waar hij zo voor vreesde; Bellerín profiteert.

Het artikel dat is gepubliceerd heeft de volgende inleiding:

Dani Carvajal mist zo goed als zeker het EK met Spanje door een spierscheuring. De rechtsback van Real Madrid liep de blessure op tijdens de Champions League-finale tegen Atlético Madrid, waarin hij huilend van het veld liep.

Naar nu blijkt heeft de verdediger een spierscheuring opgelopen en staat hij minimaal drie weken buitenspel. Het EK in Frankrijk begint al op 10 juni en komt dus te vroeg voor Carvajal. De verwachting is dat bondscoach Vicente del Bosque Héctor Bellerín als vervanger van de rechtsback gaat oproepen.

Verderop in het item oorspronkelijk van VoetbalPrimeur wordt het volgende beschreven:

Bellerín maakt al deel uit van de Spaanse selectie omdat Carvajal door clubverplichtingen zich nog niet bij de ploeg kon voegen. Met Juanfran heeft Spanje nog een rechtsback in de selectie. De verdediger van Atlético Madrid sluit zich snel aan bij de Spanjaarden, nadat hij zaterdag de beslissende strafschop miste in de finale.

Het volledige bericht is te lezen op de website van VoetbalPrimeur. Hier leest u naast dit artikel ook andere interessante berichten over voetbal.

Algemene informatie over voetbal

Voetbal is de meest populaire balsport waarbij twee teams bestaande uit elf spelers moeten proberen de voetbal in het goal van de tegenstander te krijgen. De speelbal mag met ieder lichaamsdeel worden gespeeld, met uitzondering van handen en/of armen. In de praktijk wordt bijna altijd met de voeten gevoetbald, het komt ook voor dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de bal te allen tijde speelbaar blijven en mag niet worden gehinderd door bijvoorbeeld op de bal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de voetballer. Deze beperkingen tellen niet voor de doelverdediger.Om goed te kunnen spelen op het veld, waarop altijd wordt gespeeld, dragen de voetballers speciaal gefabriceerde schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *