Huntelaar: "Wat dingetjes besproken" ?>

Huntelaar: "Wat dingetjes besproken"

Dagelijks bezorgen wij u op de hoogte van interessant nieuws over voetbal. Hierdoor bent u snel up to date van het meest recente nieuws uit de voetbalwereld!

Bericht van VoetbalPrimeur: Huntelaar zoekt nieuwe Oranje-concurrent op: "Wat dingetjes besproken"

Zojuist is er een bericht uitgekomen via de website VoetbalPrimeur. De naam van het uitgekomen bericht is Huntelaar zoekt nieuwe Oranje-concurrent op: "Wat dingetjes besproken".

Het voetbal artikel dat is gepubliceerd begint als volgt:

Klaas Jan Huntelaar is één van de oudere spelers in de Oranje-selectie, maar is onder bondscoach Danny Blind lang niet altijd zeker van een basisplaats. Tegen Frankrijk kreeg Luuk de Jong minuten en tegen Engeland is het nog de vraag of Huntelaar speelt.

Hij heeft er namelijk een nieuwe concurrent bij: Vincent Janssen, die wellicht in de basis mag starten op Wembley. Helden Online sprak met Huntelaar over bijvoorbeeld Janssen in aanloop naar Engeland-uit. De aanvaller zocht zijn jonge ploeggenoot op om te praten over de spitspositie. "Ja. Na de laatste training hebben we wat dingetjes besproken", geeft Huntelaar aan.

Verderop in het bericht oorspronkelijk van VoetbalPrimeur wordt onder andere beschreven:

"Bijvoorbeeld over het schieten, waar hij moet lopen, kijken waar de keeper staat en waar je in welke situatie voor moet kiezen. Voornamelijk wedstrijdgerelateerde punten dus", vervolgt Huntelaar. Is hij de mentor in de selectie van het Nederlands elftal? "Zo zou ik het niet willen zeggen, maar natuurlijk behoor ik tot de ervaren spelers. Dan probeer je altijd de jongere spelers bij de hand te nemen en ze te helpen. Maar je profileert je denk ik altijd, hoe oud je ook bent."

Het volledige bericht is te lezen op de website van VoetbalPrimeur. Hier kunt u naast dit artikel ook vele andere nieuwsitems over voetbal.

Meer informatie over het spel voetbal

Voetbal is de meest populaire balsport waarbij twee teams van elf sporters moeten proberen de voetbal in het goal van de tegenstander te krijgen. De speelbal mag met alle lichaamsdeel gespeeld worden, behalve met de handen of armen. In de praktijk wordt bijna altijd met de voeten gevoetbald, het gebeurd ook dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de voetbal altijd speelbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bij wijze van spreke op de voetbal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de speler. Deze regels gelden niet voor de doelverdediger.Om goed uit de voeten te kunnen op het veld, waarop meestal wordt gevoetbald, dragen de spelers specicaal ontwikkelde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *