‘Idioot gedoe’ omtrent oefenduel PSV: ‘geheime’ uitslag lekt uit ?>

‘Idioot gedoe’ omtrent oefenduel PSV: ‘geheime’ uitslag lekt uit

Dagelijks bezorgen wij u op de hoogte van interessant nieuws met betrekking tot voetbal. Op deze manier bent u snel op de hoogte van het laatste nieuws over voetbal!

Artikel afkomstig van VoetbalPrimeur: ‘Idioot gedoe’ omtrent oefenduel PSV: ‘geheime’ uitslag lekt uit

Zojuist is er een nieuw artikel uitgekomen op de site VoetbalPrimeur. De onderwerp van het gepubliceerde artikel is ‘Idioot gedoe’ omtrent oefenduel PSV: ‘geheime’ uitslag lekt uit.

Het bericht dat is verschenen heeft de volgende tekst als inleiding:

Door politiestakingen werd het voor zaterdagavond geplande duel met ADO Den Haag van PSV verplaatst naar dinsdagavond. Ook Sparta is vrij in de eerste speelronde van de Jupiler League. Genoeg aanleiding voor beide clubs om een geheim oefenduel te spelen.

In het vervolg van het item oorspronkelijk van VoetbalPrimeur wordt onder andere beschreven:

Sportpark De Herdgang werd hermetisch afgesloten. PSV wilde zelfs de uitslag van het oefenduel niet openbaar maken, maar dat lukte niet helemaal. Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad vond het allemaal zeer apart en sprak van ‘idioot gedoe’ op zijn Twitteraccount. De PSV-watcher wist wel dat PSV het oefenduel met 3-2 heeft gewonnen.

Het volledige item is te lezen op de site van VoetbalPrimeur. Hier leest u naast dit artikel ook andere interessante nieuwsitems gerelateerd aan voetbal.

Meer informatie over het ontstaan van voetbal

Voetbal is de meest gespeelde sport waarbij twee teams van elf spelers moeten proberen de speelbal in het goal van de tegenstander te krijgen. De speelbal mag met alle lichaamsdeel worden gespeeld, met uitzondering van armen en handen. In de praktijk wordt vooral met de voet gevoetbald, het komt ook voor dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de bal op ieder moment speelbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bijvoorbeeld op de voetbal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de speler. Deze beperkingen gelden niet voor de doelverdediger.Om goed te kunnen spelen op het grasveld, waarop altijd wordt gespeeld, dragen de spelers speciale voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *