Doelpunt Cuco Martina gaat wereld over: ‘Ik heb hier geen woorden voor’ ?>

Doelpunt Cuco Martina gaat wereld over: ‘Ik heb hier geen woorden voor’

Dagelijks brengen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws met betrekking tot voetbal. Zo bent u snel op de hoogte van het laatste voetbalnieuws!

Item van bron VoetbalZone: Doelpunt Cuco Martina gaat wereld over: ‘Ik heb hier geen woorden voor’

Er is vandaag een nieuw artikel uitgekomen via de site VoetbalZone. De onderwerp van het uitgekomen bericht is Doelpunt Cuco Martina gaat wereld over: ‘Ik heb hier geen woorden voor’.

Het voetbal bericht dat is verschenen begint als volgt:

Cuco Martina maakte zaterdagavond een van de mooiste doelpunten van het Premier League-seizoen. Met een schitterend schot van afstand, voorzien van een indrukwekkende curve, opende de verdediger de score in de thuiswedstrijd van Southampton tegen Arsenal. Het team van Ronald Koeman zegevierde uiteindelijk met liefst 4-0 over de Londenaren.

Het doelpunt van Martina ging heel de wereld over en werd qua curve zelfs vergeleken met het fameuze doelpunt van Roberto Carlos tegen Frankrijk. “Ik heb hier geen woorden voor”, vertelt Martina via de officiële kanalen van Southampton over zijn doelpunt. “Het was een ongelooflijk gevoel, dat zonder meer. Na mijn doelpunt ging alles in slow-motion aan mij voorbij. Ik was zo gelukkig, zo gelukkig.”

In het vervolg van het bericht oorspronkelijk van VoetbalZone wordt onder andere beschreven:

“Ik heb volgens mij drie doelpunten in mijn loopbaan gemaakt en dit is de mooiste.” Martina mocht voor de eerste keer in een Premier League-duel aan het startsignaal verschijnen. “Ik ben erg blij dat ik heb gescoord en ben erg blij dat de manager mij een kans heeft gegeven. Ik moet mezelf verbeteren om te blijven spelen.”

Het complete bericht is na te lezen op de site van VoetbalZone. Hier kunt u naast dit betreffende bericht ook andere interessante artikelen met betrekking tot voetbal.

Algemene informatie over het spel voetbal

Voetbal is de meest gespeelde balsport waarbij twee teams van elf sporters moeten proberen de bal in het goal van de tegenstander te krijgen. De bal mag met ieder lichaamsdeel worden gespeeld, met uitzondering van handen of armen. In de praktijk wordt vooral met de voeten gespeeld, het komt ook voor dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de bal op ieder moment speelbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bij wijze van spreke op de voetbal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de voetballer. Deze beperkingen gelden niet voor de doelverdediger.Om goed te kunnen spelen op het veld, waarop meestal wordt gevoetbald, dragen de spelers specicaal ontwikkelde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *