Vlaar: "Ik maak me niet meer zo druk over mijn knie" ?>

Vlaar: "Ik maak me niet meer zo druk over mijn knie"

Dagelijks brengen wij u op de hoogte van het laatste nieuws over voetbal. Zo bent u snel up-to-date van het heetste voetbalnieuws!

Artikel afkomstig van VoetbalPrimeur: Vlaar rekent af met demonen: "Ik maak me niet meer zo druk over mijn knie"

Zojuist is er een artikel uitgekomen via de site VoetbalPrimeur. De titel van het gepubliceerde bericht is Vlaar rekent af met demonen: "Ik maak me niet meer zo druk over mijn knie".

Het voetbal bericht dat is verschenen heeft de volgende inleiding:

AZ zit in een flow. De ploeg van John van den Brom won zaterdagavond voor de vierde keer op rij. Ditmaal werd NEC Nijmegen aan de zegekar gebonden (0-3). Eén van de uitblinkers aan Alkmaarse zijde is Ron Vlaar.

De ijzersterke verdediger maakte kort voor Kerstmis, na lang blessureleed, zijn rentree op de Nederlandse velden. Nu is Vlaar weer helemaal fit. "Het gaat goed met AZ en met mij, ik maak me niet zo druk meer om mijn knie. Dat is goed", zegt Vlaar tegen RTV Noord-Holland.

In het vervolg van het bericht van VoetbalPrimeur wordt onder andere verteld:

Vlaar had wel een lichte angst voor het spelen op kunstgras, maar is ook daar overheen gestapt. "Eerst was het spelen op kunstgras wel een momentje voor me en komende dinsdag voor de beker moeten we ook weer gefocust zijn (AZ neemt het in de kwartfinale op tegen HHC Hardenberg red.)."

Het complete bericht is te bekijken op de site van VoetbalPrimeur. Hier kunt u naast dit betreffende bericht ook andere interessante nieuwsitems met betrekking tot voetbal.

Algemene informatie over het spel voetbal

Voetbal is een wereldwijd populaire balsport waarbij twee ploegen bestaande uit 11 spelers moeten proberen de voetbal in het doel van de opponent te krijgen. De speelbal mag met ieder deel van het lichaam gespeeld worden, behalve met de handen en/of armen. In werkelijkheid wordt bijna altijd met de voeten gevoetbald, het komt ook voor dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de bal op ieder moment bespeelbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bij wijze van spreke op de bal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de voetballer. Deze regels gelden niet voor de doelman.Om goed te kunnen spelen op het veld, waarop meestal wordt gespeeld, dragen de spelers speciaal gefabriceerde schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *