Juventus kan Real-speler vergeten: "Ik wil mijn contract hier uitdienen" ?>

Juventus kan Real-speler vergeten: "Ik wil mijn contract hier uitdienen"

Dagelijks bezorgen wij u op de hoogte van het laatste nieuws over voetbal. Zo bent u altijd op de hoogte van het meest recente nieuws over voetbal!

Nieuwsbericht afkomstig van VoetbalPrimeur: Juventus kan Real-speler vergeten: "Ik wil mijn contract hier uitdienen"

Vandaag is er een bericht uitgekomen op de site VoetbalPrimeur. De naam van het gepubliceerde artikel is Juventus kan Real-speler vergeten: "Ik wil mijn contract hier uitdienen".

Het artikel dat is verschenen heeft de volgende tekst als inleiding:

Juventus hoeft in de zomer geen poging te wagen om Isco los te weken bij Real Madrid. De Spaanse middenvelder zit op zijn plek in Madrid en heeft geen oren naar een vertrek.

Isco slaagt er tot dusver niet in om een onbetwiste basisspeler te worden bij Real, waardoor Juventus zijn kans schoon zou zien om de middenvelder naar Turijn te lokken. Na het doelpuntloze gelijkspel van Spanje tegen Roemenië liet Isco echter weten dat hij niet weg wil. "Ik ben hier erg gelukkig en wil graag mijn contract uitdienen."

In het vervolg van het bericht oorspronkelijk van VoetbalPrimeur wordt onder andere beschreven:

Isco zet zijn pijlen op een spannende slotfase van de Spaanse competitie met Real. "We moeten onszelf zondag hervinden in de Clasíco tegen Barcelona", vertelt hij aan Spaanse media. "Zeker vanwege het slechte imago dat we hebben opgebouwd in het Santiago Bernabéu. Maar ik ben op mijn best in dat soort wedstrijden."

Het volledige bericht is na te lezen op de site van VoetbalPrimeur. Hier leest u naast dit betreffende bericht ook andere interessante berichten gerelateerd aan voetbal.

Meer informatie over de geschiedenis van voetbal

Voetbal is de populairste balsport waarbij 2 ploegen bestaande uit elf atleten moeten proberen de bal in het doel van de opponent te krijgen. De speelbal mag met alle lichaamsdeel gespeeld worden, met uitzondering van armen en handen. In werkelijkheid wordt meestal met de voeten gespeeld, het gebeurd ook dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de voetbal te allen tijde speelbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bijvoorbeeld op de bal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de speler. Deze beperkingen gelden niet voor de doelverdediger.Om goed uit de voeten te kunnen op het voetbalveld, waarop meestal wordt gevoetbald, dragen de voetballers speciale schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *