‘Kans op nieuwe puntenstraf FC Twente groot na gesjoemel rond Tadic-deal’ ?>

‘Kans op nieuwe puntenstraf FC Twente groot na gesjoemel rond Tadic-deal’

Iedere dag bezorgen wij u op de hoogte van het laatste nieuws over voetbal. Zo bent u snel op de hoogte van het meest recente nieuws uit de voetbalwereld!

Item van VoetbalPrimeur: ‘Kans op nieuwe puntenstraf FC Twente groot na gesjoemel rond Tadic-deal’

Er is vandaag een nieuw bericht uitgekomen via de site VoetbalPrimeur. De titel van het gepubliceerde bericht is ‘Kans op nieuwe puntenstraf FC Twente groot na gesjoemel rond Tadic-deal’.

Het bericht dat is gepubliceerd begint als volgt:

De kans is levensgroot dat FC Twente dit seizoen opnieuw een puntenstraf krijgt van de licentiecommissie van de KNVB. Uit het onderzoek van Ben Knüppe blijkt dat de jaarrekening over 2014/2015 niet klopt.

Dat meldt De Telegraaf woensdag. Het gaat om een verzwegen betaling aan Zoran Pavlovic, de zaakwaarnemer van Dusan Tadic. Die betaling zou gevolgen kunnen hebben voor de jaarrekening en daarop aansluitend het huidige plan van aanpak van de Twentse club.

In het vervolg van het bericht afkomstig van VoetbalPrimeur wordt onder andere verteld:

De Telegraaf heeft het over een eventuele straf van drie punten aftrek. De regionale Twentse krant TC/Tubantia schreef dinsdag dat er in eerste instantie geen puntenstraf volgt van de licentiecommissie, maar dat de aanklager betaald voetbal zich nog wel over de zaak kan buigen. Daar zou dan alsnog een puntenstraf uit voort kunnen vloeien.

Het complete bericht is te bekijken op de site van VoetbalPrimeur. Hier leest u naast dit betreffende bericht ook vele andere nieuwsitems over voetbal.

Meer informatie over voetbal

Voetbal is de meest gespeelde balsport waarbij twee ploegen van 11 spelers moeten proberen de speelbal in het goal van de opponent te krijgen. De bal mag met ieder deel van het lichaam gespeeld worden, met uitzondering van handen en/of armen. In de praktijk wordt vooral met de voeten gespeeld, het komt ook voor dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de voetbal te allen tijde beschikbaar blijven en mag niet worden gehinderd door bij wijze van spreke op de bal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de voetballer. Deze regels tellen niet voor de doelverdediger.Om goed te kunnen spelen op het veld, waarop meestal wordt gespeeld, dragen de voetballers speciale voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *