Kassa rinkelt: ‘Zes, zeven, acht miljoen’ ?>

Kassa rinkelt: ‘Zes, zeven, acht miljoen’

Dagelijks bezorgen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws over voetbal. Op deze manier bent u altijd up-to-date van het meest recente nieuws uit de voetbalwereld!

Bericht van VoetbalZone: Kassa rinkelt bij Feyenoord: ‘Zes, zeven, acht miljoen’

Zojuist is er een bericht uitgekomen op de site VoetbalZone. De naam van het uitgekomen bericht is Kassa rinkelt bij Feyenoord: ‘Zes, zeven, acht miljoen’.

Het voetbal bericht dat is verschenen begint als volgt:

Feyenoord zegevierde zondag in de finale van het bekertoernooi over FC Utrecht (2-1). Dat de Rotterdammers voor het eerst in acht jaar weer een hoofdprijs pakken is voor de fans uitermate belangrijk, maar ook commercieel directeur Mark Koevermans wrijft in zijn handen. Door de bekerzege plaatst Feyenoord zich direct voor de groepsfase van de Europa League.

“Je hebt een startpremie van 2,5 miljoen euro en hopelijk drie keer De Kuip”, zegt Koevermans tegen RTV Rijnmond. Dat ‘hopelijk’ heeft te maken met een straf van de Europese voetbalbond UEFA: Feyenoord moet een thuiswedstrijd zonder publiek spelen, maar de club is in beroep gegaan. Koevermans laat weten dat hij in ieder geval ‘een beetje heeft zitten rekenen’.

In het vervolg van het artikel van VoetbalZone wordt het volgende verteld:

“Zes, zeven, acht miljoen euro bruto”, verzekert de commercieel directeur. “Afhankelijk of we die wedstrijd zonder publiek spelen en of we een paar punten halen in die groepsfase. Een paar overwinningen zouden wel tellen. Van die bedragen gaan nog wel de kosten af, maar het helpt ons enorm.” Koevermans zegt dat Feyenoord vorig seizoen vier miljoen euro netto aan het Europese avontuur heeft overgehouden.

Het volledige bericht is te bekijken op de website van VoetbalZone. Hier kunt u naast dit bericht ook vele andere artikelen gerelateerd aan voetbal.

Algemene informatie over het spel voetbal

Voetbal is de meest populaire balsport waarbij 2 ploegen bestaande uit elf sporters moeten proberen de voetbal in het goal van de tegenstander te krijgen. De speelbal mag met ieder lichaamsdeel gespeeld worden, behalve met de handen of armen. In de praktijk wordt bijna altijd met de voet gevoetbald, het komt ook voor dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de voetbal op ieder moment beschikbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bij wijze van spreke op de bal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de voetballer. Deze regels gelden niet voor de doelverdediger.Om goed uit de voeten te kunnen op het grasveld, waarop altijd wordt gespeeld, dragen de spelers specicaal ontwikkelde schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *