‘Klaassen ontmoet Napoli-delegatie in Milaan en ontvouwt toekomstplan’ ?>

‘Klaassen ontmoet Napoli-delegatie in Milaan en ontvouwt toekomstplan’

Iedere dag bezorgen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws met betrekking tot voetbal. Hierdoor bent u altijd up-to-date van het laatste voetbalnieuws!

Item van bron VoetbalPrimeur: ‘Klaassen ontmoet Napoli-delegatie in Milaan en ontvouwt toekomstplan’

Zojuist is er een nieuw bericht uitgekomen op de website VoetbalPrimeur. De onderwerp van het gepubliceerde artikel is ‘Klaassen ontmoet Napoli-delegatie in Milaan en ontvouwt toekomstplan’.

Het bericht dat is verschenen begint als volgt:

Ajax hoeft geen bod van Napoli op Davy Klaassen te verwachten. De Italiaanse club staakt de pogingen om de middenvelder te overtuigen van een transfer naar de Serie A.

Volgens SportMediaset heeft Napoli wel gesproken met Klaassen, maar werd de interesse door de aanvoerder van Ajax afgewezen. De ontmoeting tussen technisch directeur Cristiano Giuntoli en de middenvelder vond volgens het Italiaanse medium plaats in Milaan. In het gesprek liet Klaassen weten nog een jaar bij Ajax te willen blijven.Overigens valt het te betwijfelen of die ontmoeting überhaupt wel heeft plaatsgevonden. Al sinds de interesse van Napoli richting de zomer weer is aangewakkerd, wil Klaassen niets van een transfer weten. ‘Zeker niet’, zei hij eerder op de vraag of hij deze transferperiode naar de Serie A zou willen.

Verderop in het bericht van VoetbalPrimeur wordt het volgende beschreven:

Afgelopen winter zou Napoli wel dichtbij het aantrekken van Klaassen zijn geweest en de club hoopte deze zomer de deal alsnog te beklinken. Door de afwijzing van de speler moet Napoli zich nu op andere alternatieven richten. Een van de opties is Piotr Zielinski, middenvelder van Udinese, die de laatste twee seizoenen aan Empoli werd verhuurd. Rond zijn nek hangt een prijskaartje van tien tot twaalf miljoen euro.

Het volledige bericht is na te lezen op de website van VoetbalPrimeur. Hier kunt u naast dit bericht ook andere interessante artikelen gerelateerd aan voetbal.

Meer informatie over het spel voetbal

Voetbal is de meest populaire balsport waarbij twee ploegen van 11 atleten moeten proberen de voetbal in het goal van de opponent te krijgen. De bal mag met ieder lichaamsdeel gespeeld worden, met uitzondering van armen en handen. In werkelijkheid wordt bijna altijd met de voet gespeeld, het komt ook voor dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de bal te allen tijde beschikbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bij wijze van spreke op de bal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de voetballer. Deze afspraken tellen niet voor de keeper.Om goed te kunnen spelen op het veld, waarop meestal wordt gevoetbald, dragen de spelers speciaal gefabriceerde schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *