KNVB schrapt naam van arbiter na Elia-blunder: twee wedstrijden minder ?>

KNVB schrapt naam van arbiter na Elia-blunder: twee wedstrijden minder

Iedere dag brengen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws over voetbal. Zo bent u snel up-to-date van het meest recente nieuws over voetbal!

Bericht van VoetbalPrimeur: KNVB schrapt naam van arbiter na Elia-blunder: twee wedstrijden minder

Er is vandaag een artikel uitgekomen via VoetbalPrimeur. De naam van het uitgekomen bericht is KNVB schrapt naam van arbiter na Elia-blunder: twee wedstrijden minder.

Het bericht dat is verschenen begint als volgt:

Stijn Berben zit komende week verplicht thuis. De scheidsrechter wordt gestraft voor zijn blunder na de wedstrijd tussen Jong Feyenoord en Jong SC Cambuur, toen hij de rode kaart van Feyenoorder Eljero Elia vergat te vermelden op het wedstrijdformulier.

Verderop in het artikel afkomstig van VoetbalPrimeur wordt onder andere verteld:

"Je kan dingen missen in een wedstrijd, maar het wedstrijdformulier moet gewoon kloppen", schreef de KNVB volgens de NOS in een verklaring. Elia kreeg de rode kaart naar aanleiding van een ‘gewelddadige handeling’ aan het adres van Berend Schootstra. De KNVB meldde eerder dat Elia geen schorsing kreeg wegens gebrek aan bewijs.

Het complete item is te bekijken op de website van VoetbalPrimeur. Hier kunt u naast dit betreffende artikel ook vele andere berichten gerelateerd aan voetbal.

Algemene informatie over het spel voetbal

Voetbal is de meest gespeelde sport waarbij twee teams bestaande uit 11 sporters moeten proberen de voetbal in het doel van de opponent te krijgen. De bal mag met alle lichaamsdeel gespeeld worden, met uitzondering van handen of armen. In werkelijkheid wordt bijna altijd met de voet gevoetbald, het gebeurd ook dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de bal te allen tijde beschikbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bij wijze van spreke op de voetbal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de voetballer. Deze regels tellen niet voor de doelman.Om goed te kunnen spelen op het grasveld, waarop meestal wordt gespeeld, dragen de voetballers speciaal gefabriceerde schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *