Kraker in Groep A: ‘We kennen Real Madrid met al hun wereldspelers’ ?>

Kraker in Groep A: ‘We kennen Real Madrid met al hun wereldspelers’

Dagelijks bezorgen wij u op de hoogte van interessant nieuws over voetbal. Hierdoor bent u snel op de hoogte van het laatste nieuws uit de voetbalwereld!

Artikel afkomstig van VoetbalZone: Kraker in Groep A: ‘We kennen Real Madrid met al hun wereldspelers’

Er is vandaag een artikel uitgekomen via de site VoetbalZone. De naam van het uitgekomen bericht is Kraker in Groep A: ‘We kennen Real Madrid met al hun wereldspelers’.

Het voetbal artikel dat is verschenen heeft de volgende inleiding:

Paris Saint-Germain is in de eerste Champions League-groep ingedeeld bij supermacht Real Madrid, Shakhtar Donetsk en Malmö FF. Trainer Laurent Blanc zegt op de clubwebsite dat het een zware taak wordt om de knock-outfase van het miljoenenbal te bereiken.

“We wisten dat het moeilijk zou worden en in Real hebben we een heel grote getroffen, maar het had nog moeilijker kunnen zijn. We gaan tegen Malmö spelen, de club waar Zlatan Ibrahimovic is begonnen, dus dat wordt een hele gebeurtenis. Het is geen makkelijke loting, maar het is te doen. Wij en Real zijn de favorieten en Shakhtar en Malmö de uitdagers.”

In het vervolg van het item afkomstig van VoetbalZone wordt onder andere verteld:

Middenvelder Blaise Matuidi verwacht ‘interessante’ wedstrijden: “Dat staat vast. En dan hebben we nog de terugkeer van Ibrahimovic naar zijn thuisstad. We kennen Real inmiddels wel, met al hun wereldspelers, maar het zou voor ons ideaal zijn om als eerste te eindigen.”

Het complete artikel is te lezen op de site van VoetbalZone. Hier leest u naast dit bericht ook andere interessante nieuwsitems over voetbal.

Algemene informatie over de geschiedenis van voetbal

Voetbal is de meest populaire sport waarbij twee ploegen van elf spelers moeten proberen de speelbal in het goal van de opponent te krijgen. De bal mag met alle deel van het lichaam gespeeld worden, met uitzondering van handen en/of armen. In de praktijk wordt vooral met de voeten gevoetbald, het gebeurd ook dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de bal altijd beschikbaar blijven en mag niet worden gehinderd door bijvoorbeeld op de bal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de voetballer. Deze beperkingen gelden niet voor de doelverdediger.Om goed te kunnen spelen op het voetbalveld, waarop meestal wordt gevoetbald, dragen de spelers speciale voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *