‘Abramovich vraagt Drogba terug te keren’ ?>

‘Abramovich vraagt Drogba terug te keren’

Iedere dag bezorgen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws met betrekking tot voetbal. Hierdoor bent u altijd op de hoogte van het heetste nieuws over voetbal!

Nieuwsbericht afkomstig van VoetbalZone: ‘Abramovich vraagt Drogba terug te keren naar Stamford Bridge’

Er is vandaag een bericht uitgekomen op de site VoetbalZone. De onderwerp van het gepubliceerde artikel is ‘Abramovich vraagt Drogba terug te keren naar Stamford Bridge’.

Het artikel dat is gepubliceerd heeft de volgende inleiding:

Didier Drogba maakte tussen 2004 en 2012 furore als spits van Chelsea en keerde er vorig seizoen terug als supersub, om afscheid te nemen met zijn vierde titel in Engeland. Nu staat de Ivoriaanse spits onder contract bij Montreal Impact, maar volgens Jeune Afrique is de terugkeer van Drogba in Londen ophanden: niet als speler, maar als onderdeel van de nieuw te vormen technische staf.

Het Afrikaanse medium bericht vrijdag dat Roman Abramovich donderdag telefonisch contact heeft gezocht met Drogba, een paar uur nadat bekend was gemaakt dat José Mourinho was ontslagen. De steenrijke Rus zou bij Drogba het verzoek hebben neergelegd om terug te komen naar Engeland en een rol te gaan vervullen. Drogba kan meteen gaan beginnen met het halen van zijn papieren om coachingswerk te gaan verrichten.

Verderop in het bericht afkomstig van VoetbalZone wordt onder andere beschreven:

Drogba maakte in 254 wedstrijden 104 doelpunten voor Chelsea en won in totaal veertien prijzen met the Blues. Naar verluidt is Abramovich hard bezig Guus Hiddink ervan te overtuigen om als interim-trainer het seizoen af te maken op Stamford Bridge, zoals hij enkele jaren geleden ook al deed. Hiddink zou gebruik kunnen maken van de expertise en clubkennis van Drogba om er tot de zomer nog iets van te maken.

Het complete artikel is te lezen op de site van VoetbalZone. Hier kunt u naast dit betreffende bericht ook vele andere nieuwsitems over voetbal.

Algemene informatie over voetbal

Voetbal is een wereldwijd populaire sport waarbij 2 ploegen bestaande uit elf spelers moeten proberen de speelbal in het goal van de opponent te krijgen. De bal mag met alle lichaamsdeel gespeeld worden, behalve met de armen en handen. In de praktijk wordt bijna altijd met de voet gevoetbald, het komt ook voor dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de bal te allen tijde beschikbaar blijven en mag niet worden gehinderd door bij wijze van spreke op de voetbal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de speler. Deze beperkingen tellen niet voor de doelverdediger.Om goed uit de voeten te kunnen op het veld, waarop altijd wordt gevoetbald, dragen de voetballers speciale schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *