Leicester City haalt ‘tacklekoning van Europa’ als vervanger Cambiasso ?>

Leicester City haalt ‘tacklekoning van Europa’ als vervanger Cambiasso

Iedere dag brengen wij u op de hoogte van het laatste nieuws over voetbal. Zo bent u altijd up-to-date van het meest recente nieuws over voetbal!

Item afkomstig van VoetbalZone: Leicester City haalt ‘tacklekoning van Europa’ als vervanger Cambiasso

Vandaag is er een nieuw bericht uitgekomen op de website VoetbalZone. De titel van het gepubliceerde artikel is Leicester City haalt ‘tacklekoning van Europa’ als vervanger Cambiasso.

Het artikel dat is verschenen begint als volgt:

Leicester City heeft de vervanger voor Esteban Cambiasso binnen. De Argentijnse routinier besloot onlangs om zijn aflopende contract niet te verlengen en zoekt naar een nieuwe uitdaging. N’Golo Kanté wordt opgezadeld met de taak om hem te doen vergeten. De 24-jarige controleur komt over van het Franse Caen en tekende maandag een contract voor vier seizoenen bij the Foxes.

Kanté is de eerste aankoop onder de nieuwe manager Claudio Ranieri, die de afgelopen weken meerdere keren herhaalde dat hij snel een alternatief voor Cambiasso wilde strikken. Dat is nu dus gelukt, al moet de Fransman met Malinese roots nog wel wachten tot hij wordt vrijgegeven door de Premier League en de Engelse voetbalbond. Wanneer dat gebeurt, is hij komende zaterdag inzetbaar in het eerste competitieduel van het nieuwe seizoen, thuis tegen Sunderland.

Verderop in het bericht afkomstig van VoetbalZone wordt het volgende beschreven:

Met Kanté heeft Leicester City een onvervalste mannetjesputter in huis gehaald: geen enkele speler in de vijf Europese topcompetities maakte het afgelopen seizoen meer tackles (177) dan hij. De club betaalt naar verluidt acht miljoen euro aan Caen voor de 1.69 meter lange middenvelder. Kanté is na Robert Huth, Christian Fuchs en Shinji Okazaki de vierde zomeraanwinst van Leicester City.

Het complete bericht is na te lezen op de site van VoetbalZone. Hier kunt u naast dit artikel ook vele andere artikelen gerelateerd aan voetbal.

Algemene informatie over de geschiedenis van voetbal

Voetbal is de meest gespeelde sport waarbij twee ploegen bestaande uit elf sporters moeten proberen de speelbal in het doel van de opponent te krijgen. De bal mag met alle deel van het lichaam gespeeld worden, behalve met de handen en/of armen. In de praktijk wordt vooral met de voet gespeeld, het komt ook voor dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de voetbal te allen tijde speelbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bijvoorbeeld op de voetbal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de voetballer. Deze beperkingen tellen niet voor de doelman.Om goed uit de voeten te kunnen op het veld, waarop meestal wordt gevoetbald, dragen de voetballers speciale schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *