LIVE-discussie: Willem II jaagt tegen Twente op broodnodige overwinning ?>

LIVE-discussie: Willem II jaagt tegen Twente op broodnodige overwinning

Iedere dag bezorgen wij u op de hoogte van het laatste nieuws met betrekking tot voetbal. Zo bent u altijd op de hoogte van het meest recente nieuws over voetbal!

Nieuwsbericht van bron VoetbalPrimeur: LIVE-discussie: Willem II jaagt tegen Twente op broodnodige overwinning

Vandaag is er een bericht uitgekomen op de site VoetbalPrimeur. De onderwerp van het gepubliceerde bericht is LIVE-discussie: Willem II jaagt tegen Twente op broodnodige overwinning.

Het artikel dat is gepubliceerd heeft de volgende inleiding:

In Tilburg staat om 20.45 uur de clash tussen Willem II en FC Twente op het programma. De thuisploeg, die het vorig seizoen nog zo verrassend goed deed, snakt na een aantal matige resultaten naar een overwinning. 

Met nog zes duels te gaan heeft Twente, dat zo matig begon aan het seizoen, liefst tien punten meer dan de Tricolores. Willem II en Excelsior – beide op 25 punten  – lijken onderling te gaan bepalen welke ploeg moet gaan deelnemen aan de play-offs om degradatie/promotie.

Verderop in het artikel afkomstig van VoetbalPrimeur wordt het volgende verteld:

Bij Willem II lijkt trainer Jurgen Streppel in de spits te kiezen voor Nick van der Velden. Lucas Andersen keert terug in de basis. Ook Bruno Andrade verschijnt aan de aftrap. 

Het volledige item is te lezen op de site van VoetbalPrimeur. Hier kunt u naast dit artikel ook vele andere nieuwsitems met betrekking tot voetbal.

Algemene informatie over het ontstaan van voetbal

Voetbal is de meest gespeelde balsport waarbij 2 ploegen bestaande uit 11 atleten moeten proberen de voetbal in het doel van de tegenstander te krijgen. De speelbal mag met ieder lichaamsdeel gespeeld worden, met uitzondering van handen en/of armen. In de praktijk wordt meestal met de voeten gespeeld, het komt ook voor dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de voetbal altijd bespeelbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bijvoorbeeld op de bal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de speler. Deze afspraken tellen niet voor de doelverdediger.Om goed te kunnen spelen op het voetbalveld, waarop meestal wordt gespeeld, dragen de spelers specicaal ontwikkelde schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *