Liverpool bevestigt de komst van Benteke ?>

Liverpool bevestigt de komst van Benteke

Dagelijks bezorgen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws over voetbal. Op deze manier bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws over voetbal!

Nieuwsbericht afkomstig van Goal.com: Liverpool bevestigt komst Benteke

Vandaag is er een nieuw bericht uitgekomen via de website Goal.com. De titel van het uitgekomen bericht is Liverpool bevestigt komst Benteke.

Het artikel dat is verschenen begint als volgt:

Liverpool heeft officieel aan de afkoopsom van Christian Benteke voldaan, zodat hij kan worden overgenomen van Aston Villa. De speler onderging met succes een keuring.

Benteke is bij Liverpool de zevende zomeraankoop. Hij wordt voor omgerekend 46 miljoen euro opgehaald bij Aston Villa.

Verderop in het item van Goal.com wordt onder andere beschreven:

Liverpool heeft deze zomer veel te besteden door het vertrek van Raheem Sterling naar Manchester City voor 68 miljoen euro. Daarnaast werd Luis Suarez vorig seizoen nog voor 80 miljoen euro van de hand gedaan aan FC Barcelona.

Het volledige item is te lezen op de website van Goal.com. Hier leest u naast dit betreffende bericht ook andere interessante nieuwsitems met betrekking tot voetbal.

Algemene informatie over voetbal

Voetbal is een wereldwijd populaire balsport waarbij twee ploegen van 11 spelers moeten proberen de voetbal in het goal van de tegenstander te krijgen. De voetbal mag met ieder deel van het lichaam gespeeld worden, behalve met de handen en/of armen. In de praktijk wordt meestal met de voet gevoetbald, het gebeurd ook dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de bal te allen tijde speelbaar blijven en mag niet worden gehinderd door bijvoorbeeld op de voetbal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de voetballer. Deze regels gelden niet voor de doelverdediger.Om goed te kunnen spelen op het grasveld, waarop meestal wordt gevoetbald, dragen de voetballers speciaal gefabriceerde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *