‘Met alle respect voor Spurs, maar het verhaal van Leicester is zo mooi…’ ?>

‘Met alle respect voor Spurs, maar het verhaal van Leicester is zo mooi…’

Iedere dag bezorgen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws over voetbal. Zo bent u altijd up-to-date van het meest recente nieuws uit de voetbalwereld!

Bericht van VoetbalZone: ‘Met alle respect voor Spurs, maar het verhaal van Leicester is zo mooi…’

Vandaag is er een nieuw bericht uitgekomen via de website VoetbalZone. De titel van het uitgekomen bericht is ‘Met alle respect voor Spurs, maar het verhaal van Leicester is zo mooi…’.

Het voetbal artikel dat is verschenen begint als volgt:

Voor Tottenham Hotspur is de droom om kampioen van Engeland te worden zo goed als voorbij. De ploeg van Mauricio Pochettino kwam maandagavond niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen West Bromwich Albion en heeft nu zeven punten minder dan koploper Leicester City, dat aankomende zondag op Old Trafford de eerste landstitel ooit kan veiligstellen.

Harry Kane, spits van Tottenham, weigert de handdoek in de ring te gooien en hoopt dat Manchester United Leicester een tik kan uitdelen. “Onze titelkans is nog niet weg”, stelde Kane in gesprek met de BBC. “We moeten blijven vechten. Wij spelen maandag zelf tegen Chelsea, maar ik hoop dat Manchester United ons een handje kan helpen.”

Verderop in het artikel oorspronkelijk van VoetbalZone wordt het volgende verteld:

Tony Pulis, coach van West Bromwich Albion, was blij dat zijn ploeg Tottenham op een gelijkspel had gehouden: "Ik wil gewoon dat Leicester kampioen wordt”, zei de oefenmeester. Met alle respect voor Tottenham, maar het verhaal van Leicester is gewoon zo’n mooi verhaal… Dat kan alleen in Engeland geschreven zijn. Die ploeg heeft een geweldig seizoen gedraaid en dat in de Premier League, toch een lastige competitie. Leicester verdient het om kampioen te worden.”

Het volledige bericht is te lezen op de website van VoetbalZone. Hier kunt u naast dit betreffende bericht ook vele andere nieuwsitems met betrekking tot voetbal.

Algemene informatie over de geschiedenis van voetbal

Voetbal is een wereldwijd populaire balsport waarbij twee teams bestaande uit elf atleten moeten proberen de speelbal in het doel van de tegenstander te krijgen. De bal mag met ieder deel van het lichaam gespeeld worden, met uitzondering van handen en/of armen. In de praktijk wordt vooral met de voeten gevoetbald, het komt ook voor dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de bal op ieder moment bespeelbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bijvoorbeeld op de voetbal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de speler. Deze afspraken gelden niet voor de doelverdediger.Om goed uit de voeten te kunnen op het grasveld, waarop meestal wordt gespeeld, dragen de spelers speciaal gefabriceerde schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *