Manchester City doet nieuw bod op Sterling ?>

Manchester City doet nieuw bod op Sterling

Dagelijks brengen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws met betrekking tot voetbal. Op deze manier bent u snel up to date van het meest recente nieuws over voetbal!

Item van bron Voetbalblog: Manchester City doet nieuw bod op Sterling

Er is vandaag een nieuw artikel uitgekomen via de site Voetbalblog. De onderwerp van het uitgekomen bericht is Manchester City doet nieuw bod op Sterling.

Het voetbal artikel dat is verschenen heeft de volgende tekst als inleiding:

Manchester City heeft een 2e bod uitgebracht op Liverpool-speler Raheem Sterling.

Volgens Sky Sports heeft de nummer 2 van afgelopen seizoen in de Premier League 40 miljoen pond ofwel zo’n 55 miljoen euro geboden voor Sterling.

In het vervolg van het artikel afkomstig van Voetbalblog wordt het volgende verteld:

Sinds de rappe aanvaller te kennen heeft gegeven zijn contract dat in 2016 afloopt niet te willen verlengen wordt hij gelinkt aan tal van clubs. City is hierin het meest concreet.

Het volledige artikel is na te lezen op de site van Voetbalblog. Hier kunt u naast dit artikel ook andere interessante nieuwsitems gerelateerd aan voetbal.

Algemene informatie over voetbal

Voetbal is de meest gespeelde sport waarbij twee teams van 11 atleten moeten proberen de voetbal in het doel van de tegenstander te krijgen. De bal mag met ieder lichaamsdeel gespeeld worden, met uitzondering van handen of armen. In de praktijk wordt bijna altijd met de voeten gevoetbald, het gebeurd ook dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de voetbal op ieder moment speelbaar blijven en mag niet worden gehinderd door bij wijze van spreke op de bal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de speler. Deze beperkingen tellen niet voor de doelman.Om goed uit de voeten te kunnen op het veld, waarop meestal wordt gespeeld, dragen de spelers speciale schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *