Manchester City opent het seizoen zonder viertal ?>

Manchester City opent het seizoen zonder viertal

Dagelijks bezorgen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws met betrekking tot voetbal. Op deze manier bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de voetbalwereld!

Artikel van bron Goal.com: Manchester City opent het seizoen zonder viertal

Vandaag is er een bericht uitgekomen op Goal.com. De onderwerp van het gepubliceerde artikel is Manchester City opent het seizoen zonder viertal.

Het voetbal bericht dat is gepubliceerd heeft de volgende inleiding:

De Argentijnse internationals Sergio Agüero, Pablo Zabaleta, Martin Demichelis missen de start van het nieuwe Premier League-seizoen. Ook Fernandinho slaat de opening over.

Alle vier de voetballers waren actief op de Copa America en krijgen van Manchester City langer de tijd zich voor te bereiden op de nieuwe voetbaljaargang. "In de voetbalwereld is het belangrijk om te trainen, maar het is ook belangrijk om goed uit te rusten", vertelde City-manager Manuel Pellegrini vrijdag tegen diverse media. "Je moet door het jaar heen enorm veel wedstrijden afwerken."

In het vervolg van het item oorspronkelijk van Goal.com wordt het volgende verteld:

"Dus als je je spelers na internationale wedstrijd geen maand geeft om te herstellen, dan wordt het heel lastig voor ze om hard te trainen. Vooral voor Zuid-Amerikaanse spelers is het lastig, want Zabaleta, Demichelis, Agüero en Fernandhino waren pas begin juli klaar. Dus zij zullen geen hele maand hebben. Ik denk dat zij hun voorbereiding starten, als wij terugkeren naar Manchester."

Het complete artikel is na te lezen op de website van Goal.com. Hier leest u naast dit artikel ook vele andere berichten over voetbal.

Algemene informatie over voetbal

Voetbal is de meest gespeelde balsport waarbij twee ploegen van elf sporters moeten proberen de voetbal in het goal van de opponent te krijgen. De voetbal mag met ieder lichaamsdeel worden gespeeld, behalve met de handen of armen. In de praktijk wordt meestal met de voeten gevoetbald, het gebeurd ook dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de voetbal te allen tijde bespeelbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bij wijze van spreke op de bal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de speler. Deze regels gelden niet voor de doelman.Om goed te kunnen spelen op het veld, waarop altijd wordt gespeeld, dragen de voetballers speciale schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *