Manchester United-aanvaller kan Ronaldo achterna ?>

Manchester United-aanvaller kan Ronaldo achterna

Iedere dag brengen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws met betrekking tot voetbal. Op deze manier bent u snel op de hoogte van het heetste nieuws over voetbal!

Nieuwsbericht van bron VoetbalPrimeur: Manchester United-aanvaller kan Ronaldo achterna: ‘Hij heeft het vermogen’

Vandaag is er een artikel uitgekomen via VoetbalPrimeur. De titel van het uitgekomen bericht is Manchester United-aanvaller kan Ronaldo achterna: ‘Hij heeft het vermogen’.

Het voetbal bericht dat is verschenen heeft de volgende tekst als inleiding:

Anthony Martial bleek een van de weinige voltreffers van Manchester United afgelopen zomer op de transfermarkt. Volgens zijn landgenoot Louis Saha, zelf oud-spits van de Mancunians, kan Martial net zo goed worden als Cristiano Ronaldo.

Ook de Portugese sterspeler van Real Madrid kwam op jonge leeftijd naar Engeland. Ronaldo ontpopte zich op Old Trafford tot wereldster. "Ik hoop dat Martial kan bereiken wat Ronaldo deed bij United", vertelt Saha aan IBTimes. "Ronaldo kwam toen hij achttien jaar was en had een klein probleem, dat hij de bal niet naar zijn medespelers speelde. Hij moest dat leren en dat kostte hem tijd."

Verderop in het artikel oorspronkelijk van VoetbalPrimeur wordt het volgende beschreven:

"Toen het klikte in zijn hoofd, met hulp van de manager, groeide hij uit tot een fantastische speler", vervolgt Saha, die niets dan lof spreekt over Martial. "Ik hoop dat Martial dezelfde weg bewandelt. Hij heeft het vermogen, de fysieke kracht, is technisch vaardig en hongerig." De twintigjarige aanvaller scoorde tot dusver zeven keer in 23 Premier League-wedstrijden.

Het complete item is te lezen op de website van VoetbalPrimeur. Hier leest u naast dit artikel ook vele andere artikelen over voetbal.

Algemene informatie over het ontstaan van voetbal

Voetbal is de meest populaire sport waarbij twee ploegen van elf atleten moeten proberen de bal in het goal van de tegenstander te krijgen. De speelbal mag met alle deel van het lichaam gespeeld worden, behalve met de handen of armen. In werkelijkheid wordt bijna altijd met de voet gevoetbald, het komt ook voor dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de voetbal altijd beschikbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bijvoorbeeld op de bal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de speler. Deze afspraken tellen niet voor de doelman.Om goed uit de voeten te kunnen op het grasveld, waarop altijd wordt gespeeld, dragen de spelers specicaal ontwikkelde schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *