‘Manchester United doet geen zaken met Mourinho en schakelt door naar oud-speler’ ?>

‘Manchester United doet geen zaken met Mourinho en schakelt door naar oud-speler’

Iedere dag bezorgen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws over voetbal. Op deze manier bent u snel up to date van het laatste nieuws over voetbal!

Artikel van VoetbalPrimeur: ‘Manchester United doet geen zaken met Mourinho en schakelt door naar oud-speler’

Zojuist is er een artikel uitgekomen via de website VoetbalPrimeur. De onderwerp van het uitgekomen bericht is ‘Manchester United doet geen zaken met Mourinho en schakelt door naar oud-speler’ .

Het artikel dat is verschenen heeft de volgende tekst als inleiding:

José Mourinho wordt al maanden genoemd als opvolger van Louis van Gaal. Manchester United heeft de pijlen echter op een oud-speler gericht: Laurent Blanc moet de nieuwe manager worden.

Volgens The Daily Star is Blanc de belangrijkste gegadigde om de positie van Van Gaal over te nemen. De Fransman is momenteel de coach van Paris Saint-Germain, waarmee hij al zo goed als kampioen is. De Parijzenaars hebben een voorsprong van 22 punten op nummer twee AS Monaco.

Verderop in het item afkomstig van VoetbalPrimeur wordt onder andere verteld:

Het nieuws dat Blanc favoriet is om de scepter te gaan zwaaien in Manchester is opvallend. Mourinho leek al zo goed als zeker de nieuwe coach te worden van The Red Devils, waar Louis van Gaal onder grote druk staat. Ook de huidige assistent-trainer Ryan Giggs, die zijn hele carrière bij Manchester United speelde, werd veelvuldig genoemd. Het is dus nog verre van zeker wie de nieuwe trainer wordt.

Het complete item is te bekijken op de site van VoetbalPrimeur. Hier kunt u naast dit bericht ook andere interessante artikelen over voetbal.

Meer informatie over voetbal

Voetbal is de meest populaire balsport waarbij 2 teams bestaande uit 11 atleten moeten proberen de bal in het goal van de tegenstander te krijgen. De bal mag met ieder deel van het lichaam gespeeld worden, met uitzondering van handen of armen. In werkelijkheid wordt bijna altijd met de voeten gevoetbald, het gebeurd ook dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de bal te allen tijde speelbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bij wijze van spreke op de bal te gaan liggen of deze vast te houden tussen de benen van de speler. Deze afspraken gelden niet voor de doelman.Om goed te kunnen spelen op het veld, waarop altijd wordt gevoetbald, dragen de voetballers speciaal gefabriceerde schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *