‘Ik was op van de zenuwen’ ?>

‘Ik was op van de zenuwen’

Iedere dag brengen wij u op de hoogte van interessant nieuws over voetbal. Hierdoor bent u snel up-to-date van het heetste nieuws uit de voetbalwereld!

Artikel van bron VoetbalZone: Martina speelde opeens tegen FIFA-sterren: ‘Ik was op van de zenuwen’

Vandaag is er een nieuw artikel uitgekomen op de site VoetbalZone. De onderwerp van het uitgekomen bericht is Martina speelde opeens tegen FIFA-sterren: ‘Ik was op van de zenuwen’.

Het voetbal artikel dat is gepubliceerd heeft de volgende inleiding:

Na een moeizame aanloopperiode vestigde Cuco Martina afgelopen maand in één klap zijn naam in de Premier League. Tijdens zijn eerste basisoptreden, op Tweede Kerstdag, leidde hij met een prachtige knal een 4-0 zege van Southampton op Arsenal in. “Ik heb ontzettend veel reacties gehad. Meteen na de wedstrijd al, van spelers van Arsenal”, zegt hij in gesprek met Voetbal International.

Martina geeft in het weekblad toe dat hij bloednerveus was voor de ontmoeting met the Gunners. “FIFA is mijn game, en dan speel ik altijd mét Arsenal. Nu moest, nee, mocht ik het tegen al die sterren opnemen. Theo Walcott, Petr Cech, Mesut Özil… Een dag lang was ik op van de zenuwen”, vertelt hij. “In de spelerstunnel viel me op dat dat die spelers van Arsenal ook maar normale mensen zijn. Özil en Walcott lijken op tv veel groter dan ze in werkelijkheid zijn.”

Verderop in het artikel van VoetbalZone wordt het volgende verteld:

De international van Curaçao begon de twee wedstrijden daarna ook als basisklant, maar inmiddels moet hij weer genoegen nemen met een plek op de bank. Naar eigen zeggen kwam zijn verwijdering uit het elftal door Ronald Koeman als donderslag bij heldere hemel. “Geen flauw idee ook wat de reden is. Tja, zo is de trainer. Hij houdt afstand, heeft een harnas om zich heen”, aldus Martina. “Dat is Ronald Koeman, ik moet het accepteren.”

Het complete artikel is na te lezen op de site van VoetbalZone. Hier kunt u naast dit artikel ook andere interessante artikelen met betrekking tot voetbal.

Algemene informatie over het spel voetbal

Voetbal is de populairste balsport waarbij twee teams bestaande uit 11 sporters moeten proberen de speelbal in het goal van de tegenstander te krijgen. De bal mag met alle lichaamsdeel gespeeld worden, met uitzondering van handen en/of armen. In de praktijk wordt vooral met de voet gespeeld, het gebeurd ook dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de voetbal altijd bespeelbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bij wijze van spreke op de bal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de speler. Deze afspraken gelden niet voor de keeper.Om goed uit de voeten te kunnen op het grasveld, waarop altijd wordt gespeeld, dragen de spelers speciaal gefabriceerde schoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *