Media in Engeland gaan uit van vertrek Van Gaal vóór Chelsea-thuis ?>

Media in Engeland gaan uit van vertrek Van Gaal vóór Chelsea-thuis

Dagelijks bezorgen wij u op de hoogte van belangrijk nieuws over voetbal. Hierdoor bent u snel op de hoogte van het laatste nieuws uit de voetbalwereld!

Item van VoetbalZone: Media in Engeland gaan uit van vertrek Van Gaal vóór Chelsea-thuis

Vandaag is er een bericht uitgekomen via de site VoetbalZone. De naam van het uitgekomen bericht is Media in Engeland gaan uit van vertrek Van Gaal vóór Chelsea-thuis.

Het voetbal artikel dat is gepubliceerd heeft de volgende inleiding:

Het is over en sluiten voor Louis van Gaal bij Manchester United, zo concluderen de media in Engeland zondag. Daags na de nederlaag tegen Stoke City, het vierde opeenvolgende verlies voor the Mancunians, gaat men ervan uit dat de manager nog voor de krachtmeting met Chelsea zijn doorlopende contract inlevert. De laatste overwinning van Manchester United dateert van 21 november. Slechts drie van de laatste veertien duels werden gewonnen.

Manchester United speelt maandag op Old Trafford tegen Chelsea, maar de Engelse media verwachten dat Van Gaal vandaag nog zelf opstapt. Mocht hij maandag nog op de bank zitten, dan lijkt een nederlaag of zelfs een gelijkspel, definitief funest voor zijn continuïteit. Van Gaal sloot na de nederlaag in het Brittania Stadium al niet uit dat hij eieren voor zijn geld kiest. “De club hoeft mij niet te ontslaan, wellicht houd ik de eer aan mezelf. Dat heb vaker gedaan."

In het vervolg van het bericht afkomstig van VoetbalZone wordt onder andere beschreven:

De Daily Star kopt zondag: “Red Man Walking”. Daarmee verwijst de krant naar het later verfilmde boek Dead Man Walking. Dat verhaal gaat over een ter dood veroordeelde man. The Independent en The Sunday Telegraph verwijzen naar de woorden van Van Gaal over de eer aan zichzelf houden en The Mail on Sunday vraagt zich af: ”Who’s sorry now Louis?”. Het contract van Van Gaal met Manchester United, dat negen punten minder dan Leicester City heeft, loopt medio 2017 af.

Het complete artikel is te lezen op de website van VoetbalZone. Hier kunt u naast dit betreffende bericht ook vele andere berichten over voetbal.

Meer informatie over het ontstaan van voetbal

Voetbal is de populairste balsport waarbij 2 teams van 11 sporters moeten proberen de voetbal in het doel van de opponent te krijgen. De speelbal mag met ieder deel van het lichaam gespeeld worden, met uitzondering van handen en/of armen. In werkelijkheid wordt meestal met de voeten gevoetbald, het gebeurd ook dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook moet de voetbal te allen tijde beschikbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bij wijze van spreke op de bal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de speler. Deze beperkingen gelden niet voor de doelverdediger.Om goed te kunnen spelen op het voetbalveld, waarop altijd wordt gespeeld, dragen de voetballers speciale voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *