Memphis: "Beste speler tegen wie ik ooit heb gespeeld" ?>

Memphis: "Beste speler tegen wie ik ooit heb gespeeld"

Dagelijks brengen wij u op de hoogte van het laatste nieuws met betrekking tot voetbal. Hierdoor bent u altijd up-to-date van het heetste nieuws over voetbal!

Bericht afkomstig van VoetbalPrimeur: Memphis zorgt voor snikkende Deen: “Beste speler tegen wie ik ooit heb gespeeld”

Er is vandaag een artikel uitgekomen op VoetbalPrimeur. De onderwerp van het gepubliceerde artikel is Memphis zorgt voor snikkende Deen: “Beste speler tegen wie ik ooit heb gespeeld”.

Het bericht dat is verschenen begint als volgt:

Een dag na de 5-1 nederlaag tegen Manchester United in de Europa League komt FC Midtjylland op adem. André Romer erkent dat hij donderdagavond compleet zoek werd gespeeld door de beestachtig goede Memphis Depay.

De Deense rechtsback had geen antwoord op de trucs van Memphis, met twee gruwelijke panna’s als resultaat. In de slotfase voegde de United-aanvaller daar nog een doelpunt aan toe. “Ik ben na een wedstrijd nog nooit zo dicht bij huilen geweest als nu”, reageert Romer, die tot overmaat van ramp een rode kaart kreeg, in de Deense media.

Verderop in het bericht afkomstig van VoetbalPrimeur wordt onder andere verteld:

“Memphis is de beste speler tegen wie ik ooit heb gespeeld. Het was moeilijk om iets te doen als iemand zó goed speelt. Hij is de beste. Hij kan alles”, vervolgt de 22-jarige verdediger van Midtjylland. “Memphis gaat naar binnen, hij gaat naar buiten, speelde me horendol en gebruikte zijn snelheid om langs me op te gaan.”

Het complete artikel is te bekijken op de website van VoetbalPrimeur. Hier kunt u naast dit artikel ook andere interessante berichten over voetbal.

Meer informatie over voetbal

Voetbal is de meest gespeelde balsport waarbij twee teams van 11 sporters moeten proberen de speelbal in het goal van de opponent te krijgen. De speelbal mag met alle lichaamsdeel worden gespeeld, behalve met de handen en/of armen. In de praktijk wordt bijna altijd met de voeten gespeeld, het gebeurd ook dat de voetbal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de voetbal te allen tijde speelbaar blijven en mag niet worden afgeklemd door bij wijze van spreke op de voetbal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de voetballer. Deze afspraken tellen niet voor de doelverdediger.Om goed te kunnen spelen op het voetbalveld, waarop altijd wordt gevoetbald, dragen de spelers speciale voetbalschoenen.

 
 

Geen fan van voetbal? Kies een andere sport!

Als je geen fan bent van voetbal kun je ook nog andere sporten uitvoeren. Andere sporten die populair zijn bijvoorbeeld basketbal, hockey of hardlopen. De laatstgenoemde is een activiteit waarmee je eenvoudig kunt starten. Als je wil beginnen met hardlopen kun je diverse trainingsschema's volgen, maar populairste is Evy. Als je gaat Hardlopen met Evy kun je binnen 12 weken 5 kilometer hardlopen!. Door te trainen door middel van interval training kun je snel je conditie opbouwen, waardoor je je naast je gezonder te voelen, ook nog eens kilo's gaat verliezen! Deze sport kan je uiteraard ook combineren met voetbal, om zo je algehele conditie te verbeteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *