‘Hij sluit zijn carrière op zijn veertigste af bij Real’ ?>

‘Hij sluit zijn carrière op zijn veertigste af bij Real’

Iedere dag bezorgen wij u op de hoogte van interessant nieuws over voetbal. Op deze manier bent u altijd up to date van het laatste voetbalnieuws!

Bericht van bron VoetbalZone: Mendes is het zat: ‘Hij sluit zijn carrière op zijn veertigste af bij Real’

Er is vandaag een nieuw bericht uitgekomen op de site VoetbalZone. De titel van het uitgekomen artikel is Mendes is het zat: ‘Hij sluit zijn carrière op zijn veertigste af bij Real’.

Het bericht dat is verschenen begint als volgt:

Jorge Mendes wordt een beetje moe van alle geruchten rondom Cristiano Ronaldo. De aanvaller van Real Madrid wordt eigenlijk constant met een transfer in verband gebracht en clubs als Manchester United, Manchester City, Chelsea en Paris Saint-Germain zouden belangstelling hebben. Volgens Mendes speelt zijn cliënt echter helemaal niet met de gedachte om te vertrekken.

Bij de uitreiking van de Globe Soccer Awards in Dubai, waar Mendes overigens werd gekozen tot zaakwaarnemer van het jaar, maakte Mendes maar weer eens duidelijk dat Ronaldo gelukkig is bij Real: “Hij speelt nog minstens vier, vijf, zes, zeven jaar bij Real en zal er zijn carrière beëindigen”, voorspelde de belangenbehartiger. “Hij is gelukkig bij Real en sluit er zijn loopbaan af als hij veertig is.”

Verderop in het artikel oorspronkelijk van VoetbalZone wordt het volgende verteld:

Mocht de voorspelling van Mendes uitkomen, dan heeft Ronaldo nog wel even te gaan bij Real: de houder van de Ballon d’Or is momenteel dertig jaar oud. Hij speelt sinds de zomer van 2009 voor de Spaanse topclub en was in 322 officiële wedstrijden voor Real goed voor liefst 336 doelpunten.

Het complete bericht is te bekijken op de website van VoetbalZone. Hier leest u naast dit artikel ook andere interessante berichten gerelateerd aan voetbal.

Meer informatie over het spel voetbal

Voetbal is de meest gespeelde sport waarbij twee teams van elf sporters moeten proberen de speelbal in het doel van de opponent te krijgen. De bal mag met ieder lichaamsdeel gespeeld worden, met uitzondering van armen en handen. In werkelijkheid wordt meestal met de voeten gespeeld, het gebeurd ook dat de bal met het hoofd wordt gekopt.Ook dient de voetbal altijd speelbaar blijven en mag niet worden geblokkerd door bijvoorbeeld op de bal te gaan liggen of deze te klemmen tussen de benen van de voetballer. Deze afspraken gelden niet voor de keeper.Om goed te kunnen spelen op het veld, waarop altijd wordt gespeeld, dragen de voetballers specicaal ontwikkelde voetbalschoenen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *